logo

Nesil Kıvılcım

Hakkında

Ben Nesil, 36 yaşımdayım. İngiliz kökenliyim ve annem Türk. Kendisinin fal bakma yeteneği, duru görüsü bana da geçmiş olacak ki insanlarla karşılıklı sohbeti, hayat üstüne kritik yapmayı, hayatta kazanma stratejileri geliştirmeyi çok severim. Bu özelliklerimi fal sever bir insan olarak Binnazablaya taşımayı seçtim. Bu platformda güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %88 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 41 dakikada yorum yapıyor.
13/03/2019 tarihinden beri 14 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Very straight forward
    08.05.2019
  • Thank you
    30.04.2019
  • Very very good ??
    15.04.2019
  • Well explained !! Thanks
    03.04.2019
  • The absolute best this will be who I turn to when I seek guidance and advise thanks and I highly recommend
    01.04.2019
  • Thanks :)
    18.03.2019

Katina Aşk Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 34 dakikada yorum yapıyor.
13/03/2019 tarihinden beri 19 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank you
    15.05.2019
  • Honestly the reading didn’t start off well and felt very vague and general BUT when I asked one question after the initial reading then she became untuned to me and was spot on!! Just took a minute but I don’t blame the reader for that as I have so many major things going on in my life right now. I will be getting another reading from her in the future!
    09.05.2019
  • Thank you you are spot on
    08.05.2019
  • Thank you
    15.04.2019
  • good reading its my second time and not gonna be last
    03.04.2019
  • Overall I was pretty impressed, she mentioned things that are currently pretty relevant to my life that I haven’t discussed with anyone
    03.04.2019

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %86 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 33 dakikada yorum yapıyor.
13/03/2019 tarihinden beri 17 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • She was very detailed about the person in question but she didn’t tell me what will happen between us.
    18.05.2019
  • Didn’t enjoy reading. Left me very confused... gutted considering I was so excited for a reading with her .
    03.04.2019
  • the best reading ever thank you
    01.04.2019
  • Hi but my boyfriend Tyjmere does not think the baby is his because his mom is putting stuff in his head now she saying she want a D.N.A Test to prove the baby is his but I never cheated on him at all I don't know why is they saying all this thanks?
    18.03.2019
  • Thanks :)
    18.03.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.