logo

Mesut Karahan Katina Aşk Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Mesut Karahan

Gerçekler ile beraber sizlerleyim..

Hakkında

Başlamış olduğum yolculuğumda, bana yardımcı olan hislerim ve düşüncelerim kendimi geliştirip güneş gibi doğan enerjim ile beraber sizlere yol göstermeye geldim..Hissettiğimi hissederseniz önümüze çıkacak olan her zorlu yolun sonunu görebiliriz.

Katina Aşk Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %91 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 48 dakikada yorum yapıyor.
17/01/2019 tarihinden beri 27 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Cok guzeldi sagolun
    17.04.2019
  • Teşekkür ederim...Fakat sizin söylediğiniz gibi hiç bir şey olmuycak..Ona hiç kendimi farkettirmeye hiç niyetim yok..İlk adımi da ben asla atmiycam...Ve buluşma filan saglamiycam Ben onurumu gurumu ayaklar altına alacak kadar küçülmedim kuçulmem...Beni uzecekler ve ben ayaklarina gidicem...Benim hiç bir erkeğin gücüne ihtiyacım yok...Herkes yaptıklarının bedelini oducek...Bu mesaj fal değil sizin bana tavsiyeniz olmuş..Asla ve asla böyle birşey olmuycak...Benim hiç kimsenin tavsiyesine ihtiyacım yok...Böyle saçma birşey olamaz....Ama yinede size düşük puan vermiycem size Çokkkk kızmama ve sinirlenmeme rağmen..
    17.04.2019
  • Yorumlara bakıp aldanmayın bence nokta atışları iyidi
    17.04.2019
  • Çok teşekkür ederim ☺️
    16.04.2019
  • Biraz kısa geldi açıklaması bazı soruları iki kere sordum bazılarının cevaplarını alamadım görememiş de olabilir tabii idare eder bı yorumdu teşekkürler
    03.04.2019
  • Teşekkür ederim
    21.03.2019
  • Teşekkür ederim güzeldi ama gelecek biraz belirsiz mevcut durumla ilgili söyledikleri doğru
    23.01.2019
  • Yorum güzeldi özellikle durum analizi açısından ama daha çok davranışlarıma göre olabilecek olasılıklar açısından yol gösterici, kesin ve net bir gelecek yoktu
    23.01.2019
  • Gayet net ve detaylı yorumlamış.Hisleri kuvvetli.Ben beğendim.Tavsiye ederim.
    21.01.2019
  • Çok teşekkür ediyorum
    21.01.2019
  • B E R BAT
    21.01.2019
  • Gerçekten çok güzel, çok özenli bir yorumdu çok teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum ❤
    21.01.2019
  • Açık ve net bir yorum yüreğine sağlık
    21.01.2019
  • Çok teşekkür ederim emeklerinize sağlık
    21.01.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.