logo

Erdem Ertekin Astroloji / Yıldızname, Katina Aşk Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf
Balık Burcu

Erdem Ertekin

İlişki için katina, net tarih için astroloji!

Hakkında

Yaşamım perdenin gerisindeki esrar, ruhun ve gizli ilmin ardındaki anlamı çözmekle geçiyor. Bu özelliklere kavuşmak için dinsel, mistik, okült ya da gizli bilim sanatlardan yararlanıyorum. Bu özelliğimden dolayı, sanata da eğiliyorum. Özellikle müziğe ... Psişik olayları anlama ve algılamadaki araçlarımızı tarot, katina, astroloji... gelin birlikte deneyimleyelim...

Astroloji




Sırada 0 kişi var
Başarı %97 Kredi 1400
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 71 dakikada yorum yapıyor.
12/12/2018 tarihinden beri 47 astroloji analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Genel olarak iyi ama bazı soruları yanitsiz birakan bir yorumdu. Bazı şeylerde de genellemelere bağlı kalınmış ve haritaya özgü yorum yapılmamıştı. O yüzden pek beğenemedim. Ama nokta atışları yok degil
    10.08.2019
  • Çok tatlıiçten samimi bir insansınız teşekkür ederim harikasınız :)
    10.08.2019
  • Çok başarılı. gelecek ay genel haritama baktıracağım.
    02.07.2019
  • Teşekkürler
    30.06.2019
  • Allah razı olsun senden
    27.06.2019
  • Sizden danışmanlık nasıl alabilirim bahsetmişsiniz ama nasıl yardımcı olabilirsiniz
    20.06.2019
  • Ağustos ayında güzel haberler ile dönmek dileğiyle.. bazi kknularda nokta atışı attınız teşekkür ederim
    07.06.2019
  • Harika. Valla verdigim paraya degdi
    02.04.2019
  • Açamadım yorumu dinledikten sonra yapıcam
    26.12.2018
  • Çok beğendim, teşekkür ederim tekrar baktiracagim
    26.12.2018
  • Teşekkür ederim açıklayıcı olmuş
    24.12.2018
  • Beğendim gayet güzel yorumluyor.Başarılarınnın devamını dilerim.
    23.12.2018

Katina Aşk Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %97 Kredi 1400
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 62 dakikada yorum yapıyor.
12/12/2018 tarihinden beri 130 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok teşekkürler Erdemcim⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    14.09.2019
  • bebişiiim♥️
    12.09.2019
  • Güzeldi ama fal yarım kaldı:(
    09.08.2019
  • Teşekkürler tanıştığıma memnun oldum :)
    11.07.2019
  • Gercekten bu gece anksiyete gelmişti ve yorumunu dinledikten sonra aspiri bir rahatlama geldi. O kadar iyi geldi ki anlatamam. Sana cok teşekkürler ediyorum ve güzel enerjilerimi yolluyorum.
    07.07.2019
  • Çok başarılı
    06.07.2019
  • Yorum icin ben teşekkür ederim peki cinsiyet gözüküyor mu ben bunu da acayip merak ettim suan :))
    27.06.2019
  • Harikasiniz ... hep sizinle iletisime gececem inanilmaz
    23.06.2019
  • Cok guzel cok samimi bir yorumdu. Mutlaka deneyin derim
    18.06.2019
  • Cok ilgili, kibar ve detayli :) kesinlikle deneyin :) cok güzel bir tavsiye verdi bana... Erdem bey, muhakak yapip, gelisme oldugunda size geri dönüs yapacagim :) sevgiler
    17.06.2019
  • Gayet detaylı bir yorumdu. Teşekkür ederim??
    14.06.2019
  • Thank you for your reading. I want to make sure I understand it correctly or not. So you think my son will recover and will be able to go back to school and follow his passion. Also you think who I like will contact me. So I should wait and not call him.
    13.06.2019
  • Çok sağolun :)
    10.06.2019
  • Görüşmek dileğiyle
    09.06.2019
  • Şaşırtıcı şeyler duydum açıkçası. Bakalım çıkmasını beklicem dediginiz gibi. Çok teşekkürler. Sevgiler.
    06.06.2019
  • Malesef..
    27.03.2019
  • Tanıştıgıma cok mutlu oldum tekrar görüşmek dilegiyle diyelim sevgıler...
    26.03.2019
  • ♥️
    24.03.2019
  • İlk defa yorum aldim. Astroloji bilgisi de yuksek bir yorumcu, yine gorusecegiz :)
    23.03.2019
  • Teşekkürler
    23.03.2019
  • Denemelisiniz ? süper
    23.03.2019
  • Tek kelime muhtesem
    22.03.2019
  • Tek kelimeyle harika. Herseyi bildi, cok iyi bir enerjisi var. emegine saglik
    19.02.2019
  • yorumları okuduktan sonra ilk kez yorum aldım, hak verdim doğrusu baya iyi
    13.02.2019
  • Çok başarılı, kullağımda çınlıyor dedikleriniz aynen onun cümleleri
    29.12.2018
  • Cok tesekkur ederim cok guzel yorumlamissiniz
    28.12.2018
  • Çok başarılı
    28.12.2018
  • Erdem bey tesekkur ederim hissiyatli birisi gercekten pembe tablo cizmiyor
    27.12.2018
  • Cok guzel bir yorumdu cok tesekkurler:):)
    27.12.2018
  • Msjda sürekli aynı konuşma basa dönüyor dınleyemıyorum
    27.12.2018
  • Çok beğendim
    27.12.2018
  • Çok tatlı , çok sabırlı ve son derece özenli bir yorumcu.Ben çok sevdim bu yorumcumuzu...
    27.12.2018
  • Çok güzel yorumun için Harika bakış açın için teşekkür ederim
    26.12.2018
  • Cok guzelll :)
    22.12.2018
  • İyi yorumcu
    19.12.2018
  • Mecaz kullanmadim hepsi gerçek malesefki bende dert bir tane degil anlayacagin cok teşekkür ederim iyi geldi sesin ve sen Allah razi olsun guzel insan ben yine gelirim tabiki
    17.12.2018
  • Gayet başarılı.
    17.12.2018
  • Kesinlikle hisleri çok kuvvetli ve güzel nokta atışları oldu deneyin
    16.12.2018
  • Teşekkür ediyorum⚘
    16.12.2018
  • ?
    16.12.2018
  • Şahane bir yorumcu. Yorumu da şahane! Sakin, samimi, net. Olumlu ve olumsuz duymak istediğim her şeyi söyledi. Sorun benim umudumu ve inancımı yitirmem sadece.
    16.12.2018
  • İsabetli ve detaylı yorum aldım .Oldukça net açık ifadelerde bulunan bir yorumcu ve gayet başarılı gördüğü her şeyi kırmadan naif bir şekilde ifade ediyor ve yaptığı yorumun hakkını vermeye özen gösteriyor. Teşekkür ederim emeğinize Erdem bey. Yolunuz açık olsun. Umarım dedikleriniz olur. Kesinlikle tavsiye ediyorum baktırmak isteyenlere.
    13.12.2018
  • Çok başarılı. sıcak kanlı samimi ve içten bir yorumcu olumlu olumsuz gördüğü herşeyi yorum ve hisssiyatı ile yorumlayarak yol gösteriyor. inşallah verilen tarihlerde olumlu gördüğü şeyleri yaşayarak tekrar görüşmek nasip olur. Yorum alın ve siz karar verin derim. tekrar teşekkür ediyorum
    13.12.2018

Astronatal




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 1990
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
12/12/2018 tarihinden beri 1 astronatal analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosinastri




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 2290
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
12/12/2018 tarihinden beri 1 astrosinastri analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrococuk




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 1990
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
12/12/2018 tarihinden beri 1 astrococuk analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrokariyer




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 1990
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
12/12/2018 tarihinden beri 1 astrokariyer analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosolar




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 2290
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
12/12/2018 tarihinden beri 1 astrosolar analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.