logo

Emma Diko

Hakkında

Ruh rehberlerimin yardımıyla Astroloji, Numerolojiden her şeyi okudum.Okumalarımda Otantik Dürüstlük, Dürüstlük konuları - Aşk Kariyer, Para, Kaybolan Nesneler, Paranormal, Geçmiş Hayatlar, Tarot, Melek İyileştirme, Psişik Tanı, Uzaktan Görüntüleme, Ruhsal İletişim, Büyülü Öneriler, KahireVaryans, clairsentience, clairaudience, precognizant.I am Yükselişin ve uyanışının bir öğretmeni. Kim olduğun en derin yönlerini ele geçirirken sana rehberlik ediyorum. SELF ile yeniden bağlantı kurmanızda size yardımcı olacağım, o zaman doğal olarak aradığınız sonuçları elde edeceksiniz. Aşk denizinde boğuluyor musun? Finansal soruların cevaplarını mı arıyorsunuz? Ruhsal kayıp mı? Fiziksel veya duygusal olarak kendini iyi hissetmek mi? Hayatınız hakkında herhangi bir soru .. Eğer bu soruların herhangi birine evet cevabını verirseniz, o zaman beni bir okuma ya da şifa için görmelisiniz! Okumalarım, düzeninizdeki kartların yanı sıra kılavuzlarımın, kılavuzlarınızın veya sevdiklerinizinkinin üzerinde neler söylediklerini anlatıyor. Diğer tarafını sevdiklerinizden ruhsal rehberlerine kadar duyabiliyorum. Kaç kişinin duyulabildiğini ve aktarılabildiğini bildikleri yerlere ne kadar çok gösterildiğini görünce şaşıracaksın. Aradığın cevabı ya da yönü bulmana yardım edebilirim.

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %78 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 29 dakikada yorum yapıyor.
23/11/2018 tarihinden beri 40 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • İm so canfusd İ fell so lonely
    16.01.2019
  • Thanks so much
    15.01.2019
  • She’s Very sweet but her reading are not accurate
    12.01.2019
  • Perfect
    08.01.2019
  • ???????
    06.01.2019
  • Will done ✅
    19.12.2018
  • Wish you all the best
    10.12.2018
  • tnx
    10.12.2018
  • Kind of confusing
    06.12.2018
  • She didnt answer my question
    30.11.2018
  • Such a wonderful reader! Thank you so much! ??
    26.11.2018

Rüya Yorumu




Sırada 0 kişi var
Başarı %94 Kredi 75
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 26 dakikada yorum yapıyor.
23/11/2018 tarihinden beri 27 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Very helpful.
    09.02.2019
  • Thank u.
    03.02.2019
  • Thanks
    22.01.2019
  • She’s very accurate... but she give little details, I hope her prediction comes to pass
    17.01.2019
  • Very detailed information thanks emma
    15.01.2019
  • Thank yiu
    10.01.2019
  • Dp
    20.12.2018
  • Idk if we connected or what... she said his baby mother like me but I know she doesn’t ...
    16.12.2018
  • Thank you
    16.12.2018
  • Very awesome and honest
    02.12.2018

El Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %93 Kredi 250
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 29 dakikada yorum yapıyor.
23/11/2018 tarihinden beri 68 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank you
    09.02.2019
  • Thankyou I really appreciate it! It made me happy. Thanks for your time dear.
    16.01.2019
  • Oh God she’s so perfect. Thanks so much
    09.01.2019
  • Thanx a lot.....
    03.01.2019
  • Spot on reading thank you!
    02.01.2019
  • Thank yolu :)
    29.12.2018
  • Great
    28.12.2018
  • Great! Really very positive. I want to tell you big thanks! I hope, all of word you said, will be realise soon❤️❤️ thanks, thanks honey??
    25.12.2018
  • Lovey lady ! Loved reading
    22.12.2018
  • I like it. She try to be attentive and clear. I would like to believe all them. I will wait about good news that she said. Thanks
    19.12.2018
  • are you sure i will get married with ali ! what year is our marriage ? are you sure i will have kids in 2019 !!!! is our married life good ! tallk mooor pleeas
    17.12.2018
  • Thank u
    12.12.2018
  • in 2019 my child will be boy or girl ? what is the name
    12.12.2018
  • Awesome
    10.12.2018
  • Thanks for My reading ❣️
    10.12.2018
  • Thanks :)
    08.12.2018
  • Amazing
    08.12.2018
  • And what about my older one who is 19? Thank u
    06.12.2018
  • Recommended
    06.12.2018
  • She is great, so humble. Highly recommended for all .
    04.12.2018
  • She is really good .. actually she is amazing.. I highly recommend her guys .. you won't regret!
    26.11.2018

Astrokariyer




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 1000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
23/11/2018 tarihinden beri 1 astrokariyer analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosolar




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 1500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
23/11/2018 tarihinden beri 1 astrosolar analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %82 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 20 dakikada yorum yapıyor.
23/11/2018 tarihinden beri 43 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • ?
    09.02.2019
  • Thanks
    24.01.2019
  • She’s amazing kind and couraging I would recommend her take my words for it and try her out
    21.01.2019
  • Thank u but i still asked what iddo today
    07.01.2019
  • Vague
    05.01.2019
  • I tried her reading twice now. Each time she gave me good reading and helpful advice! Thank you
    01.01.2019
  • No question wete answered nothing really were said
    17.12.2018
  • Excellent...good to have the opportunity to take your seeing... Thank you
    15.12.2018
  • Excellent reading!!! Thank you!
    26.11.2018
  • Thank you
    26.11.2018
  • Thanks
    24.11.2018
  • Thank you
    23.11.2018
  • Thanks Emma
    23.11.2018
  • The reading was very good and truthful .❤
    23.11.2018

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.