logo

Emir Cücü Astroloji / Yıldızname, Astronatal yorumcusu
Temsili Fotoğraf
Akrep Burcu

Emir Cücü

Hakkında

Profesyonel olarak 16 yıldır tarot bakımı, 9 yıldır yaşam koçluğu ve 5 yıldır doğum haritası yorumu yapıyorum. Astroloji ve ilişki analizi de uzmanlık alanlarımdır...

Astroloji




Sırada 0 kişi var
Başarı %94 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 38 dakikada yorum yapıyor.
10/09/2018 tarihinden beri 21 astroloji analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Teşekkür ediyorum...
    22.11.2018
  • Bence güzel yorumluyor ben memnun kaldım ne istediğini bilen gelsin
    02.11.2018
  • Çok kibar ve saygılı, pozitif biri olduğunu düşünüyorum. İncelikle yazmış. Teşekkür ediyorum..
    01.10.2018
  • Fevkaladenin fevkinde Beni benden iyi analiz ettigin icin tesekkurler
    01.10.2018
  • Haritamı çok iyi bir şekilde yorumladı, çok memnun kaldım ve sorduğum soruya net bir cevap aldım. Tavsiye ediyorum mutlaka
    01.10.2018
  • Gerçekten üzgünüm yorumlara bakıp geldim sanilmasinki olumsuz yorum aldim ondan bu puanı veriyorum ben üç yıldır berbat bi iş ortamındayım ve bu bölgenin iyi olacağını söylemesi tuhaf emin olmasam bu fal benim mi dicem üzgünüm enerji uyuşmadı da denmez harita bu..Bende bu sitenin 6 yıllık cogunluklada altın üyesiyim emek icin
    28.09.2018
  • Herşeyi bildi resmen... Harika harika HARİKAAA bu kadar net....
    21.09.2018
  • Teşekkürler
    14.09.2018

Astronatal




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 1990
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 46 dakikada yorum yapıyor.
10/09/2018 tarihinden beri 4 astronatal analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Güzel yorum :)
    04.12.2018
  • oldukça başarılıydı.
    06.11.2018

Astrosinastri




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 2290
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 99 dakikada yorum yapıyor.
10/09/2018 tarihinden beri 3 astrosinastri analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Harika bir yorumdu, Emir bey ile dertleştik. Bana kendimi daha iyi hissettirdi. Teşekkür ederim
    24.09.2018

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.