) Sema Telyar Kahve Falı, Tarot Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf
Aslan Burcu

Sema Telyar

Hakkında

Merhabalar yaradılış gerçeğimde var olan bu özel yeteneğim ile hem sohbet edip hem de falınızı yorumlamanın çok güzel olacağını hissediyorum. Net sorularla gelirseniz daha net cevaplar alacağınıza emin olabilirsiniz.




Sırada 0 kişi var
Başarı %87 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Ortalama 60 dakikada yorum yapıyor.
02/09/2018 tarihinden beri 25 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Cok güzel bir yorumdu teşekkür ederim.
    20.09.2018
  • Bal gibi yorumcu çok çok değerlenecek bir yorumcu allah yolunu açık etsin inşallah bayıldımmm:)
    19.09.2018
  • Öncelikle tesekkurler yorumunuz cok guzeldi . Sorum şu- biz şuan küstük ayrıyız yani bariscakmiyiz sevdigimle.
    19.09.2018
  • .
    12.09.2018
  • Yorumunuzu gerçekçi güzel buldum teşekkür ederim
    05.09.2018
  • Güzel bir yorumdu, teşekkür ederim :))
    04.09.2018
  • Çok ama çok başarılı buldum kendisini,hisleriyle telveleri konuşturan bir yorumcu ben çok beğendim ve yine gelicem kendisine
    03.09.2018
  • Çok açık ve net bi şekilde yorum yaptınız kredisi fazla olan yorumculardan bin kat iyi çok teşekkür ederim dediklerinizi yapcam
    03.09.2018
  • Çok güzel bir yorumdu çok tesekkur ederim insallah hisleriniz dogru cikar :))
    03.09.2018
  • tesekur ederım
    03.09.2018
  • Begenemedim uzgunum .. sikintili degilim bulundugum sehirde calismak istemiorum 3yil sonrasini gormeniz biraz utopik .ayni fali 4 kisiye gonderdim sizinki apayri.. spesifik tarih beklerdim
    03.09.2018
  • Gayet güzel yorumlamış.Ben çok beğendim.Emeğine sağlık.
    02.09.2018



Sırada 0 kişi var
Başarı %73 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Ortalama 54 dakikada yorum yapıyor.
02/09/2018 tarihinden beri 3 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Gayet güzeldi.Emeğine sağlık.
    14.09.2018



Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
02/09/2018 tarihinden beri 1 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR




Sırada 0 kişi var
Başarı %95 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Ortalama 50 dakikada yorum yapıyor.
02/09/2018 tarihinden beri 4 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Ben çok beğendim gerçekten çok uzun bir yorumdu daha önce çok para verip baktirdigim fallara göre de gayet iyiydi harikasın harikaaa
    04.09.2018
  • Cok cok tesekkurler ben cok begendim sema hanimi kesinlikle tavsiye ediyorum
    04.09.2018
  • Teşekkür ediyorum soruma odaklı bir yorumdu beğendim dediğiniz gibi mi olur bilmiyorum ama deneyeceğim hislerimi tartmak ve görmek için
    03.09.2018

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanınan ayrıcalıklardan siz de faydalanmak istiyorsanız aşağıdaki formu kullanarak sitemize kayıt olabilirsiniz.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmamış ve ya şifrenizi unutmuş iseniz, aşağıdaki formu kullanarak mail adresinize bir şifre sıfırlama talebi gönderebilirsiniz.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.