Yorumcu Hakkında
Sema Telyar Kahve Falı, Tarot Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf
Sema Telyar

Hakkında
Aslan Burcu
Sırada 0 kişi var
% 87 Puan | 4,99USD
02/09/2018 tarihinden beri 25 fal baktı
Ortalama 60 dakikada yorum yapıyor

Yazılı Fal

Sesli Fal

Canlı Chat

Telefonla Fal
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir   
YORUMLAR

Cok güzel bir yorumdu teşekkür ederim.

20.09.2018

Bal gibi yorumcu çok çok değerlenecek bir yorumcu allah yolunu açık etsin inşallah bayıldımmm:)

19.09.2018

Öncelikle tesekkurler yorumunuz cok guzeldi . Sorum şu- biz şuan küstük ayrıyız yani bariscakmiyiz sevdigimle.

19.09.2018

.

12.09.2018

Yorumunuzu gerçekçi güzel buldum teşekkür ederim

05.09.2018

Güzel bir yorumdu, teşekkür ederim :))

04.09.2018

Çok ama çok başarılı buldum kendisini,hisleriyle telveleri konuşturan bir yorumcu ben çok beğendim ve yine gelicem kendisine

03.09.2018

Çok açık ve net bi şekilde yorum yaptınız kredisi fazla olan yorumculardan bin kat iyi çok teşekkür ederim dediklerinizi yapcam

03.09.2018

Çok güzel bir yorumdu çok tesekkur ederim insallah hisleriniz dogru cikar :))

03.09.2018

tesekur ederım

03.09.2018

Begenemedim uzgunum .. sikintili degilim bulundugum sehirde calismak istemiorum 3yil sonrasini gormeniz biraz utopik .ayni fali 4 kisiye gonderdim sizinki apayri.. spesifik tarih beklerdim

03.09.2018

Gayet güzel yorumlamış.Ben çok beğendim.Emeğine sağlık.

02.09.2018
Sırada 0 kişi var
% 73 Puan | 4,99USD
02/09/2018 tarihinden beri 3 tarot baktı
Ortalama 54 dakikada yorum yapıyor

Yazılı Fal

Sesli Fal

Canlı Chat

Telefonla Fal
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir   
YORUMLAR

Gayet güzeldi.Emeğine sağlık.

14.09.2018
Sırada 0 kişi var
% 100 Puan | 4,99USD
02/09/2018 tarihinden beri 1 rüya yorumladı
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor

Yazılı Fal

Sesli Fal

Canlı Chat

Telefonla Fal
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir   
Sırada 0 kişi var
% 95 Puan | 4,99USD
02/09/2018 tarihinden beri 4 durugörü baktı
Ortalama 50 dakikada yorum yapıyor

Yazılı Fal

Sesli Fal

Canlı Chat

Telefonla Fal
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir   
YORUMLAR

Ben çok beğendim gerçekten çok uzun bir yorumdu daha önce çok para verip baktirdigim fallara göre de gayet iyiydi harikasın harikaaa

04.09.2018

Cok cok tesekkurler ben cok begendim sema hanimi kesinlikle tavsiye ediyorum

04.09.2018

Teşekkür ediyorum soruma odaklı bir yorumdu beğendim dediğiniz gibi mi olur bilmiyorum ama deneyeceğim hislerimi tartmak ve görmek için

03.09.2018