logo

Elena Astra Tarot Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf
Boğa Burcu

Elena Astra

Hakkında

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %92 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 30 dakikada yorum yapıyor.
07/06/2018 tarihinden beri 49 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Okay,. Thank you
    19.08.2018
  • Sorry nothing positive has happened between to two of us. I know about free will so maybe that’s the case in this situation
    10.08.2018
  • WOW! Elena is so incredible, and so very easy to understand. She breaks down every single part of the question you ask, and addresses each segment individually! So many details and so much clarity! Thank you so much Elena. I would recommend Elena to anyone needing details and clarity! I will be back again! THANK YOU and god bless!
    23.07.2018
  • Very good reading!
    21.07.2018
  • Excellent reading, thank you!!!
    27.06.2018
  • Thanks I enjoyed her reading
    27.06.2018
  • when i will found love and how
    26.06.2018
  • She's amazing, accurate, explain in detail the meaning of each cards, heart-warming, and addressed all my questions. Thanks Elena, will comeback for another session
    26.06.2018

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.