logo

Tania Mills Kahve Falı, Rüya Yorumu yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Tania Mills

Hakkında

Kahve Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %92 Kredi 200
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 74 dakikada yorum yapıyor.
12/04/2018 tarihinden beri 113 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • zayd2020@yahoo.com
    28.01.2019
  • Very good...deserves much more than 5 stars...
    13.12.2018
  • Just a good and nice reader
    27.10.2018
  • Very good and detailed thank you
    12.10.2018
  • Thank you
    20.09.2018
  • Read on the point. Good reading! Thank you
    13.09.2018
  • Thank you so much for make the hope back to my life again , the reading was really wonderful god bless you
    03.09.2018
  • No specifics, pretty vague..
    02.09.2018
  • Thanks ️
    23.06.2018
  • It’s okay but not long reading for 150
    17.05.2018
  • Amazing website. Saves a lot of trouble ️
    24.04.2018
  • Thanks
    23.04.2018
  • I am waiting for my answer
    17.04.2018
  • Thanks a lot for the details, you described the guy so accurate. Thank you
    15.04.2018

Rüya Yorumu




Sırada 0 kişi var
Başarı %79 Kredi 75
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 68 dakikada yorum yapıyor.
12/04/2018 tarihinden beri 37 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank you ever so much it all makes sense
    16.04.2019
  • Thank you❤️
    26.03.2019
  • Very thoughtful reading looking forward another one soon
    28.02.2019
  • Wonderful reading
    28.01.2019
  • Thank you so much
    18.12.2018
  • I didn’t liked ur reading bc you were so negative and u didnt respondt to my message!i wont take ur advice seriously bc you make me mentally broke and feeling me bad.
    08.11.2018
  • Really nice that they answer in minutes !
    30.08.2018
  • Thankyou for the reading!
    07.06.2018
  • Great dream interpretation straight to the point , summarized what I am going through in my life & I hope the positive things said come true .
    03.05.2018
  • Thank u so much
    23.04.2018

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.