logo

Oriana Polinski El Falı, Durugörü yorumcusu
Temsili Fotoğraf
Koç Burcu

Oriana Polinski

Hakkında

El Falı




Sırada 1 kişi var
Başarı %98 Kredi 125
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 104 dakikada yorum yapıyor.
13/03/2018 tarihinden beri 32 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank you so much i will try to follow ur advice
    09.08.2019
  • Tsk ederım
    07.08.2019
  • Good
    21.07.2019
  • Oh perfect, cool!!
    01.07.2019
  • Thank you for your kindness :)
    01.07.2019
  • Thanks for the reading would like to talk on the phone
    26.06.2019
  • Not my first reading and will be back! She’s great!!
    30.05.2019
  • Best reading, depth, clarity, thank you!!
    28.05.2019
  • nice
    22.05.2019
  • <3<3<3
    09.05.2019

Durugörü




Sırada 1 kişi var
Başarı %87 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 119 dakikada yorum yapıyor.
13/03/2018 tarihinden beri 18 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thanks I hope it come's ture is she a pretty girl that I I'm going to meet I match a girl on tinder her name is ciara she very pretty and I reall like her I message her but got no reply back I added her on facebook and she accteped me I'm hopeing she message me back ???
    18.07.2019
  • Good reading
    08.06.2019
  • Not as detailed as I would’ve thought. Got a few things right but overall quite a vague reading..
    11.05.2019
  • Thank you for ur help
    09.05.2019
  • She is amazing she hit every aspect of things on point and she didn’t sugar coat anything she was straight to the point she is my all time favorite and I am looking forward to having a reading from her again.god bless
    08.05.2019
  • THANK YOU SOOO MUCH,SHE IS AMAZING <3<3<3
    08.05.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.