logo

Aslan Burcu

Gözde Evcin

Lütfen kişi bilgileri ve soru net olsun, teşekkürler

Hakkında

Ben Gözde. Psişizm, astroloji ve kehanet benim hayatım. Hayatlarınızı iyileştirmek ise felsefem.

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %92 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 43 dakikada yorum yapıyor.
09/12/2017 tarihinden beri 622 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Sen ne tatlı bir insansın Gözde !! Yorumlarına < berbat > yazarak tek yıldız verenler seni gerçekten anlamıyorlar çok belli !! Sevdim seni ben :) İyi bir yorumcusun. Öptüm seni tatlı insan :)
    16.06.2019
  • Gelicekden deilde, psikoloji konustu. Benim geliceyi soylememe ihtiyacim vardi. Tesekkurler
    15.06.2019
  • Thank you so much. This really resonated with me. Good wishes to you.
    01.06.2019
  • Begendim :-). Cok tesekkurler ?
    27.05.2019
  • Mükemmel. Çok teşekkür ederim
    27.05.2019
  • Bence de artik unutmam gerek demekki. Bu insan zaten sevse , ayri duramaz ki insan nasil dayanir sevse. Demek hicbir sey yok artik. Peki eninde sonunda beni kaybettigi icin pisman olup donecek mi? En azindan bunu gormek istiyorum. Hakrtmedigim seyler yasadim gercejten. Pat diye zirveden dibe atti beni. Ozlicek benim gibisini cidden bulamayip donecek ama muhtemelen benim askim da sevgim de biticek. O kadar uzuldum ki artik gercekten yoluma devam edip bana boyle degersiz hissettiren birini sevmek istemiyorum
    27.05.2019
  • Cok guzel
    26.05.2019
  • Gozdemmm tatlimmm seni cok seviyorum
    26.05.2019
  • She read my whole situation without me even telling her that much about myself ? and my past! I highly recommend her to my friends!
    26.05.2019
  • Süper
    24.05.2019
  • Tek kelimeyle muazzam... Bana öyle yoldaş olduki ve ilk kez baktırdığım halde takır takır her seyi söyledi uzun uzun anlattı , özenle baktı sanki yanıbaşımdaydı..Var olsun sağolsun?????
    20.05.2019
  • Tesekkurler.
    19.05.2019
  • Kocamin is hayati kizimin 0kulu 2019 nasil gececek
    19.05.2019
  • Amazing
    18.05.2019
  • Mükemmel.
    18.05.2019
  • Tek kelime mükemmelll
    17.05.2019
  • Pembe tablo çizmeyen, net yorum icin teşekkürler. Tavsiye ediyorum herkese.
    17.05.2019
  • Çok güzel Bi yorumdu yüreğine sağlık
    16.05.2019
  • Razı kaldım
    15.05.2019
  • Çok kötü kredileri yazık tam bi mahalle ağzı o kadar itici ses tonu ki . Iğneleyici sözleri gereksiz fazla konuşmaları yordu detaylı bakacak diye aynı şeyleri 10 farklı şekilde anlatmaya çalışmış ???
    15.05.2019
  • Cok dobra bir yorumdu, ben cok sevdim !
    14.05.2019
  • Beklediğimden güzeldi. Çok teşekkürler.
    12.05.2019
  • Teşekkürler
    11.05.2019
  • Eski eşimin sevgilisi var ve yakında evlencekler... oglunu görmek istemiyor.... Eski esimin Yeni sevgilisine mutlu olurlar mi sizce bana yaşatıni onada yashatirmi
    11.05.2019
  • Mükemmel bir yorumdu çok teşekkür ediyorum nokta atışı
    11.05.2019
  • Ben cok begendim tavsiye ederim
    11.05.2019
  • Bayıldım doğal doğruluğuna, bomba misali bir yorum olmuş, çok teşekkürler çoook
    10.05.2019
  • Bazi kotu yorumlari okuyup korktum ,amma guvenib falimi atdim ve cok cok guzel ve dogru yorumlar,InshAllah dedikleriniz oldugu zaman bu guzel haberleri sizede soyleyecem cok beyendim yani❤️
    09.05.2019
  • Iyiydi
    09.05.2019
  • Bu sitede baktırdığım en kötü ve alakasız faldı resmen 7dk boş yapılmasını dinledim teşekkürler
    07.05.2019
  • Mukemmrl
    05.05.2019
  • Harikaydı gerçekten detaylı ve yeterliydi:)
    05.05.2019
  • Cok iyi ???
    05.05.2019
  • berbat iğrenç çok kötü
    04.05.2019
  • Hemen hemen çoğu şeyi bildi hayatımdaki bence gayet başarılı
    04.05.2019
  • On numara bir yorum aldim mutlaka bir kere deneyin pişman olmiyacaksiniz
    03.05.2019
  • Guzeksi
    03.05.2019
  • teşekkürler :)
    03.05.2019
  • ???
    02.05.2019
  • Berbat
    02.05.2019
  • Muhteşem hiç bir faldan bu kadar memnun kalmamıştım o kadar dobra ve doğru ki samimi ve içten aynı zaman da tereddütsüz batıra bilirsiniz hayal aleminden çok gerçekleri açıkça söylemesi çok hoş
    26.04.2019
  • Gerçekler acıdır bunu düşünüp seçin, güzel bir tarot açılımıydı
    24.04.2019
  • Thanks
    23.04.2019
  • Thank you kind words
    22.04.2019
  • it is advice not reading.. she is warning me even ?
    22.04.2019
  • Notka atiş çok güzel ? teşekkür ederim ?
    22.04.2019
  • Beklentimi karşılamadı ne yazık ki
    21.04.2019
  • Bence çok iyiydi
    21.04.2019
  • kesinlikle denemelisiniz
    19.04.2019
  • Very good reading and tapped in well to things not mentioned
    18.04.2019
  • Tşk ederim baktığınız fal için burcu kova yalı 51 ismi nihat
    16.04.2019
  • Başarılı..
    16.04.2019
  • Güzel bir yorum du!Teşekkür ederim
    15.04.2019
  • Thank u so much♥️♥️♥️♥️The best!
    15.04.2019
  • He is a Scorpio
    15.04.2019
  • Super otesi yok❤️❤️❤️❤️❤️
    15.04.2019
  • Excellent
    14.04.2019
  • Awesome reading as always!!! Gözde is the best!!!!!!???☺☺
    10.04.2019
  • teşekür ederim ???
    10.04.2019
  • Çok net ve isabetli bir fal deneyimi oldu, bence harıka yüreğine sağlık beni tanımadan nokta atışı yapan tek yorumcu oldu tebrikler
    10.04.2019
  • Amazing reading she knew everything about my love life
    09.04.2019
  • Amazing reader and on point . Recommended reader.
    09.04.2019
  • Thank You so very much Gözde!!!!!??? Gözde is so beautiful, kind, caring and very professional at what she does, she is the real deal! She was spot on and I enjoyed my reading!! She truly cares!! Keep up the great work dear!! I highly recommend her!!☺☺????
    08.04.2019
  • Excellent! Super recommended!
    05.04.2019
  • Çok iyi yorumlar yapdi
    04.04.2019
  • Teshekkurler
    04.04.2019
  • Tesekkurler
    03.04.2019
  • Falımı çok güzel yorumladınız. Çok beğendim artık bundan sonra falcım binnaz☺️
    02.04.2019
  • Hayretler içerisinde yorumları okuyorum, tavsiyeler şahane. Farklı bakış açılarını hep sevmişimdir, teşekkürler,,
    02.04.2019
  • memnun kalmadim
    01.04.2019
  • Mükkeemeeelllll
    01.04.2019
  • amazing
    30.03.2019
  • She is amazing
    29.03.2019
  • Her şey çok güzel
    27.03.2019
  • Nice
    27.03.2019
  • She is amazing like always
    24.03.2019
  • Çok teşekkür ederim cok dogru baktım cok begendim gerçekten ⛥⛥⛥⛤⛤⛤⛤⛤⛤⛤⛤⛤⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
    24.03.2019
  • ??????
    21.03.2019
  • Loved it xox
    21.03.2019
  • Güzel
    21.03.2019
  • Hiç begenmedim. Aynı seyleri tekrar edip durulmuş. Yaniii hiç mi farklı birsey cıkmaz. Aynı seyi tekrar tekrar :( hiç mi hiç begenmedim
    12.03.2019
  • Çok iyiydi
    11.03.2019
  • Cok tatli ses tonuyla, cok gerçekciydi. Teşekkür ederim..
    11.03.2019
  • Tesekkurler
    11.03.2019
  • Teşekkür Ederim
    09.03.2019
  • Cok basarili mukemmel
    08.03.2019
  • mükemmelsin ne denir ki? ?
    06.03.2019
  • Güzel bir yorumdu tavsiye ederim.
    05.03.2019
  • Harika bir yorumdu ve benimle aynı frekansta yorum yapmıştı,kesinlikle tavsiye ederim.çok teşekkür ederim yardımların için gerçekten ciddi bir dönüşümün ilk tohumunu attın belki de.yüreğine emeğine sağlık tekrar başka bir yorumda görüşmek dileğiyle
    05.03.2019
  • cok sagol allah razi olsun
    03.03.2019
  • Pozitif bir etki çok güzel çok teşekkür ederim
    03.03.2019
  • Çok pozitif bir yorumdu, günüme güzellik kattınız teşekkürler
    01.03.2019
  • Muhteşem yorum, pozitif enerji harikasınız.
    28.02.2019
  • Çok gereksiz açıklamalar bende tartı bakıyorum tabi sadece arkadaslarıma yorum berbat daha verimli yorumcular bulursanız iyi olur millettin parası boşa gitmez
    26.02.2019
  • Tesekkurler...
    26.02.2019
  • Harika bir fal
    21.02.2019
  • Super otesi,mukemmel. Cok detayli uzunca yorumladi. Agziniza saglik.Bakuden selamlar❤️❤️❤️???
    21.02.2019
  • Enerjik yorumcu :) tavsiye ederım burçlara gore anlamanıza yardımcı oluyor.
    18.02.2019
  • Gozde Hanım ı çok sevdim; hem yorumları çok isabetli hem de tavsiyeleri cok yerinde :) şiddetle tavsiye ederim
    17.02.2019
  • Çok kötü bir yorum .Hiç bir detay yok, sadece soruya odaklanılmış.Kafadan uydurma.Bir de tavsiyeler veriyor. Hiç ama hiç tavsiye etmiyorum.Paranıza yazık olur.
    17.02.2019

Katina Aşk Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %94 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 40 dakikada yorum yapıyor.
09/12/2017 tarihinden beri 493 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Sevimli kız çocuğu seni :) Farklı bir tarzın var.
    21.06.2019
  • Muhteşemsin beni ve onu okudun resmen inşallah zaten hikayesine bakmıyorum gerek duymuyorum sakinim bir ipte iki cambaz olduk onunla hayırlısı
    20.06.2019
  • Size niye kızıyım, işinizi iyi yapıyorsunuz:) çok sağolun harikaydı gene
    15.06.2019
  • Godze is such a lovely reader. Helpful and kind, with enough details to know she is not just giving generic reading. Try her reading!
    15.06.2019
  • Güzel :) Çok samimi, sevimli bir ses ve güzel, net bir yorum. Çok iyi.
    14.06.2019
  • Muhteşemsin Gözde nokta atışı yaptın üzerine yok senin 1000 puan veriyorum sana
    13.06.2019
  • Muhteşem
    11.06.2019
  • Thank you so much for helpful reading
    11.06.2019
  • Çok iiydi çok detaylı çok saol :)
    10.06.2019
  • Harıka bır fal
    07.06.2019
  • Açıkcası biraz kafam karıştı. Elimden geleni yapmaya çalışırım. Mantık olarak evet sizinle aynı fikirdeyim ama öyle kolay kolay kopacak bir durum olmuyor maalesef. Eğer dediğiniz gibi 2 erkek neden ise bilemiyorum nedendir. Sizce konuşmalımıyım teyzemle ?
    07.06.2019
  • Cok gercekci ve yol gosterici bir faldi :)
    06.06.2019
  • :D yani bunu gorup nasil benmle iletisime gecersin bilmiyorum ama ne kadar beklicem onu soyleseydin bari ama ben 15 gunu baz aliyorum yine :D agzina saglik bayildim
    02.06.2019
  • Ben simdiye kadar cok fal bakdirdim burda hic biri bu kadar net bu kadar guzel bakmadi. Falim diyemem cok olumluydu hayir . Ama nasil insani guclendirerek anlatiyo, ben bu sozu hic bir yorumcuya yazmadim ama simdi yaziyorum enerjisine , konusmasina hayranim hakkaten mutlaka donucem??
    02.06.2019
  • BAYILDIMMMMMM BAAAAA YILLL DIMMMMMMM :D
    30.05.2019
  • Thank you for a lovely reading!!!
    24.05.2019
  • Teşekkür ederim ağzına sağlık
    20.05.2019
  • Recommend
    19.05.2019
  • Güzeldi
    18.05.2019
  • Cok güzeldi teşekkürler
    16.05.2019
  • Mükemmel deneyin
    14.05.2019
  • Super
    12.05.2019
  • fal yorumunuz için teşekkür ederim?
    11.05.2019
  • Çok iyi
    10.05.2019
  • Guzel
    10.05.2019
  • Teskkur ederim içten yorumladin?
    09.05.2019
  • Thanks you
    09.05.2019
  • Gayet güzel, fakat biraz kısa :)
    08.05.2019
  • Garip yorum !kelimelerim ve resim yon vermemeli yoruma.biraz kart acilimi bilen biriolarak diyebilirim.his hic yok ongoru sadece alyans ve attartta@
    08.05.2019
  • Teşekkürler⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    07.05.2019
  • hayranım sana yaahu
    05.05.2019
  • Cok iyiydi ya ilk fala göre beklentimin üstünde
    04.05.2019
  • Nice reading :)
    04.05.2019
  • Amazing. Everything seemed about right about me and Erika.
    27.04.2019
  • She’s really positive and kind I love her readings
    20.04.2019
  • Genel hatlarıyla güzel ,lakin sürekli söylenenler fark göremedim yinede teşekkür ederim
    18.04.2019
  • She’s really kind and nice readings !
    17.04.2019
  • Tesekkurler
    16.04.2019
  • Güzel bi yorumdu
    13.04.2019
  • Geçmişle ilgili nokta atışları yaptı ama diğer söylediklerinin çıkıp çıkmayacağını elbette zaman gösterecek. Genel olarak ben memnun kaldım. Başarılıydı
    11.04.2019
  • güzeldi
    11.04.2019
  • İyiydi
    06.04.2019
  • Çok teşekkür ederim ?
    06.04.2019
  • terrible, all wrong, pls refund
    03.04.2019
  • Gayet ilginç ve hoş bir deneyimdi farklı yaklaşımları var teşekkürler
    02.04.2019
  • :)
    02.04.2019
  • Pembe tablo çizmiyor neyse onu söylüyor... çok teşekkür ederim ❤️
    01.04.2019
  • Güzeldi.tsk ederim
    30.03.2019
  • Teşekkür ederim
    30.03.2019
  • Thank you!
    28.03.2019
  • Güzel yorumdu. Bizi anlattı
    24.03.2019
  • Çok güzel
    24.03.2019
  • İsabetli yorumlr harksn canm
    24.03.2019
  • Fantastic!!! Thank you
    22.03.2019
  • Eşimle yaklaşık beş aydır sorun yaşıyorum aslında ve kendisi boşanmak istediğini dile getirdi açıkçası ben hayatında bir olduğunu düşünuyorum iş çevresinden halide isminde bir kadın var onunla yaptığı tüm konuşmaları siliyor telefonundan mesajlarıda artı ben bu kadını aradım kendisi bana bitmiş evliliğinin hesabını bana soramazsın dedi ve eşin senden boşanmak için gün sayıyor biz yetişkin insanlarız ne yaptığımızı biliyoruz dedi. yani şuan falım bambaşka yaşadıklarım bambaşka bunu bana açıklayabilir misiniz?
    22.03.2019
  • Geçmişi çok net bildi.
    22.03.2019
  • Her zamanki gibi güzel ve net bir bakım oldu teşekkür ederim
    21.03.2019
  • Teşekkür ederim her zaman ki gibi net ti
    14.03.2019
  • Yorum yok
    11.03.2019
  • Şu zamana kadar aldığım en gerçekçi yorum inan bana ??
    11.03.2019
  • Kafam karışık yorum yok
    11.03.2019
  • Çok beğendim güzeldi.
    11.03.2019
  • Bazen insanlara bişeyleri olduğu gibi yazmak doğru değil
    10.03.2019
  • Tam anlamıyla harika üç defa oldu fal baktırıyorum bilğim bütün gerçekleri anlattı süper süper süper kesinlikle tavsiye ederim
    10.03.2019
  • Olumlu olumsuz herşeyi olduğu gibi aktaran bir yorumcu. Yüreğine sağlık:))
    09.03.2019
  • Muhteşem tek geçerim
    08.03.2019
  • Çok güzeldi açık ve net bir faldı tahminlerim doğru çıktı çok teşekkür ederim
    06.03.2019
  • Mukemmel bir faldi cok tsk ederim och ve gösterdigin dogru yol icin
    04.03.2019
  • Ben böyle saçma fal bakan birini görmedim ismim Melek olduğu için ve dişil ya da erkek enerjisi olmadığı için hayatımda kimse yokmuşda ,5 dk böyle saçmaladı kalan 3 dk da hiçbir şey söylemedi böyle rezalet kepazelik olmaz yoldan görüp çevirmilçesine herkesi falcı yapmışlar yazık çok yazık artık bu sayfa da fal baktırmayacağım aylar sonra belki değişmiştir düzeltmiştir diye geldim binnaz abla ama aynı tas aynı hamam,rezalet....
    04.03.2019
  • Ya bayılıyorum Gözde’ye Harika bakıyor Ve acayip güldürüyor beni??? Adama yürüme diyor ya ??? Bırak adamı öpmeyi adam seni öpsün diyor dinlerken öldüm gülmekten?? Ay Gözde iyi ki varsın ne diyeyim sesini duymadan yapamıyorum artık ?❤️
    02.03.2019
  • Teşekkür ederim
    02.03.2019
  • Emek icin tsk.ler.Bir yildizi soru kismindan kirdim.fali zaten yorumladiniz sordugum soruya ise kartlara yansimadigini soylediniz.kartlara yansiyanlari sizden yorum aldiktan sonra tekrar sormam sacma degilmi?soruyu destekleyemeyecekseniz soru sormamiz sacma.birde sorunuz varsa sorun diyorsunuz.garip bir diyolog oldu :)
    01.03.2019
  • Cok guzeldi cok durust cevaplar aldim
    26.02.2019
  • Farklı yaklaşım mükemmel yorumlar
    25.02.2019
  • Teşekkür ederim çok güzel ve samimi bir yorumdu
    25.02.2019
  • Çok kıymetli tavsiyeleri var Harika bir yorumcu Çok sevdim enerjisini Müthiş gözlemleri var ve nokta atışları yapıyor Bin yıldız ? ????
    24.02.2019
  • Çok başarılı bir yorumcu Kendisini çok sevdim
    24.02.2019
  • Kartlar olumsuz denilip sadece tavsiye verilmiş şöyle yap diye o kadar hiç böyle bir fal baktırmamıştım hiç yorum yok içi boş bir faldı tavsiye bile hep aynı cümleden ibaret
    24.02.2019
  • Sevgili gozde hayatimda hic bir sey yolunda gitmiyor herşey ters dönüyor buda beni beni çok uzuyor ne yapmamı önerirsin.sevgiler
    18.02.2019
  • Çok tatlı bir ses tonu var sıcak Bi insan ve dediklerinde nokta atışları vardı ileriye dönük söyledikleri de umarım çıkar ??
    17.02.2019
  • Harika bir yorumcu İkinci kez yorum alıyorum çok özenli bakıyor gerçekten çok teşekkür ederim
    16.02.2019
  • Müthiş mutlaka yorum alın ♥️♥️
    16.02.2019
  • Teşekkür ederim
    15.02.2019
  • çok doğru yorumlar teşekkür ederim
    14.02.2019
  • Spesifik sorum dışında bir fal oldu ben ilşlikimi sordum fakat siz bana başkaları ile olan ilişkilerden söz ediyorsunuz farklı ilişkilerden farklı duygulardan söz ediyorsunuz beni ve duygularımı tanımadan biraz akıl vermek gibi oldu bu fal akıl fikir alışverişine karşı olmayan bir insanım karşımdaki insanın fikrine hep önem verip acaba demişimdir ama sizinkisi beni tanımadan yargısız infaz oldu biraz çünkü soyekdikeriinizin aksi bir insanım hatta tam aksi yinede emeginize sağlık deyip teşekkür ederim .
    14.02.2019
  • Güzel ama biraz daha duygu hissi verilmeli
    13.02.2019
  • Ben çok keyif aldım:)enerjimiz tuttu:)
    12.02.2019
  • İyidi
    12.02.2019
  • Güzel fena değil ben beğendim çıkarsa tekrar tekrar gelirim
    12.02.2019
  • tşk
    12.02.2019
  • Teşekkür ediyorum samimi güzel bi enerjisi var:)))
    12.02.2019
  • Gerçekleri can acıtmadan söylüyor harika biri kesinlikle baktırın
    11.02.2019
  • Nice reading :)
    08.02.2019
  • Teşekkürler
    08.02.2019
  • Tarottan sonra kendisinin tavsiyesi ile Katina da baktırdım ve kesinlikle bazı şeyleri açıklığa kavuşturduğunu söyleyebilirim. Olumlu ve olumsuz her şeyi içtenlik ve yüksek bir pozitif enerji ile söylemesi çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim
    07.02.2019
  • Thank you
    01.02.2019
  • Başkasına gönderdiğim fal yanlışlıkla havuza düştü. Yorumlandığını farketmemişim. Ama ilginç bir şekilde çektiği melek kartlarından meslek grubuma uygun bir mesaj aldım. Hastalık mevsimi kış ama hasta olduğunu da bildi,olmayabilirdi de. Ben beğendim. Katina da tarih verilmez ama iç güdülerine göre bir tarih verdi sanırım bekleyip görücez artık onu da.. teşekkürler
    27.01.2019
  • Teşekkür ederim
    18.01.2019
  • Teşekkür ederim
    12.01.2019
  • Teşakkürler. Çok anlayamadığımdan
    12.01.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.