logo

Aslan Burcu

Gözde Evcin

Romantik Melekler kartlarımla açılımlarınızı destekliyorum :)

Hakkında

Ben Gözde. Yaklaşık 10 senedir spiritüel uyanışla ilgilenen sertifikalı bir NLP uzmanıyım. Sizlerin hayatlarına dokunmak benim için en güzel ödül. Öncelikli hedefim sizlere şifa ve farkındalık hizmeti sunabilmek, sevgiler.

Rozetleri
2.YIL

2 Yıl

Uzman Yorumcu

Tarot Uzmanı

Uzman Yorumcu

Katina Uzmanı

Tarot Falı




Başarı %93 Kredi 1000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 51 dakikada yorum yapıyor.
09/12/2017 tarihinden beri 932 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Im sorry, just for feedback because i do care for you, you tried so hard on this reading and gave me 14 min of your time, thats great regarding the future i cant say , but on the past , well im piscis and we meet thru work as security guards so as u can see it was a surprise for her once we started dating , u know everything i hold back in other woman i did with her , candles as she arrives, flowers spelling her name in the bed, poems evry day 6am when i get to work, a complement thru her day every day, flowers evry week for 3 months, support and i wasnt really working as much , she actually quit 1 of her 3 jobs to spen more time with me at home because no one has treated her loke a quenn before( thats me) but then i started to care too much in her personla problema and lack of coumnication started, thats only the beginnig but i leave you with , i made her cry with my creativity so for future reference uae this info on what went weong woth reading because you went way far the other way im sorry, but thank you for the time you are the first who who put so mych into areading i do apreciate that , best wishes to you
    21.10.2020
  • gözdeciiiim harikasın çok seviyorum seni teşekkürlerrrrr
    24.09.2020
  • Teşekkürler
    09.09.2020
  • Thank you. I could understand you perfectly. Lovely reading. ❤️
    22.08.2020
  • ahahhaah yorumu çok beğendim gerçekten, cok teşekkürler. Mojitomu içiyorum o zaman :) Tekrardan görüşmek üzeree :)
    13.08.2020
  • Teşekkürler
    02.08.2020
  • I did not like the reading cause neither of the men was air sign , all the men was older. and not young . I. have no feelings for my ex husband.
    01.08.2020
  • Sorry ,, but i did not know what you said in english ,,
    07.07.2020
  • Teşekkürler.
    03.07.2020
  • Herşey harikaydı. Sesi o çok pozitif bir enerji verdi ki sanki karşımda bana anlatıyor gibi hissettim. Bi ara kafa bile salladım😂 kesinlikle çok kez daha geleceğim, gelmeleyim. Yorumları gerçekçiliğine bayıldım💜
    02.07.2020
  • Thank you !❤️
    02.07.2020
  • Thank you so much you are right ❤🙏
    01.07.2020
  • Penbe tablo çizmediniz için düşük puan verecek değilim üzüldum ama açik oldugunuz için de iyi puan verdim. Sadece bu negativ fali daha kibar yorumlamanizi isterdim. Bazi yerlerinde ses tonunuz falan çok sert oldu. Yine dr tşkler
    30.06.2020
  • Umarım dedıgınız gıbı olur
    30.06.2020
  • Enerjisini çok seviyorum. Sitedeki en iyi falcı bana göre :)
    30.06.2020
  • Thank you.
    25.06.2020
  • Thank u ❤️ Such a sweet girl :)
    23.06.2020
  • Thank u so much dear for ur positive reading
    22.06.2020
  • Berbat bir yorum olmuş
    22.06.2020
  • thank you so much! great reading!
    22.06.2020
  • çok memnun kaldım hayırlı günler dilerim
    21.06.2020
  • Çok teşekkür ederim. Gerçekten şuanda yaşadığım her şeyi söylediniz.
    17.06.2020
  • Cok tesekkur ederim :) Her zamanki gibi cok memnun kaldim
    16.06.2020
  • I love your energy! So positive but also so honest and detailed!! Thank you so much!!🥰🥰🙏🏼
    14.06.2020
  • Cok teshekkur ederim canim
    10.06.2020
  • Çok güzel bir enerji aldım samimi,içten,sıcak çok beğendim teşekkür ederim 💕
    06.06.2020
  • Teşekkür ederim dedigini yapmaya calısıcam☺️
    06.06.2020
  • tesekkurler...
    04.06.2020
  • Karma astrolojisi okuduğum için benim de böyle düşünmem lazım farkındayım 💜. Dillendirilmesi gerekiyormuş🦋. Bu bakış açısını uyandırdığınız için teşekkür ederim 🐱. Evet sıfırlanacağım🙏💜 zaten çok çok şey değiştirdim, daha da değişecek. Sevgiler.
    01.06.2020
  • Incredible incredible incredible! Thank you so much for taking the time to read my cards. I’m just blown away, i was skeptical during the first few cards but once you mentioned the trauma i couldnt. You guys if anyone reads this, remember to meditate for a little bit. Have both feet on the ground and then pick your cards. Wow thnk you gozde!!!
    01.06.2020
  • Thanks so much!!! Best wishes
    29.05.2020
  • ayrıntılı güzel bir yorumdu.
    29.05.2020
  • Ne dediyse cikti bugune kadar. Hislerine cok guveniyorum,ses tonu insani rahatlatiyor. Tek kelimeyle muazzam. Resmen bir terapi gibi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
    14.05.2020
  • Teshekkurler
    08.05.2020
  • Samimi yorumunuz için çok teşekkürler.
    07.05.2020
  • Bitanem benim
    07.05.2020
  • güzell
    05.05.2020
  • Bitanem benim! Ne dediyse cikti. Hislerine cok guveniyorum
    04.05.2020
  • Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim❤️
    03.05.2020
  • Terapi tadında bir faldı, ağzınıza sağlık :)
    03.05.2020
  • Bitanem benim Gozde mukemmelsin herzamanki gibi
    01.05.2020
  • Gülümsettin epey beni :) çok güzel bir anlatıydı teşekkür ederim. 1,5 sene de gerçekten tekamül yoluymuş ☺️ Seve seve . Tekrar görüşüne kadar kendine çok iyi bak :)
    30.04.2020
  • agziniza saglik tesekkur ederim. dilerim dediginiz gibi olur. anlatiminiz cok guzel anlaşılır ve akici
    28.04.2020
  • Çok detaylı bir faldı. Çok memnun kaldım. Ne yapmam gerekir nasıl bir yol izlemeliyim sorumda özellikle şuan izlediğim yolu nokta atışı söyledin, uzuuun uzun tam 18 dk anlattığın için ve içtenliğin için teşekkür ederim:) çok beğendim tavsiye ediyorum herkese!
    23.04.2020
  • Çok teşekkür ederim, çok güzel bir faldı kesinlikle tavsiye ederim 💜
    21.04.2020
  • Benim düşüncelerimle birebir örtüşen bir fal oldu.Analiz çok güzel, üslup pek tatlı.Sevgiler :)
    17.04.2020
  • Harika bir yorumcu, gercekleri cekinmeden soyluyor, bana terapi gibi geldi. Cok tesekkur ederim.
    15.04.2020
  • Cok teshekkur ederim
    10.04.2020
  • Teşekkür ederim çok güzel bir faldı 😊🙏
    08.04.2020
  • sorry, but if i am patient there will be another girl for real that time,mayne he is not in a relationship because no live proof of that no picture nothing,just his words.. so sorry but how come first u said he is interested and then when i mention that he told me that he is with someone else(dating probalby)and not give me a chance,that now i am not attractive so much to him?So how i was supposed to get his attention?By waiting and be patient? So that you can tell me that at the end another girl shows up.Sorry but i have been patient for too long,i just wanted a normal conversation,as far as i remember i told u i am not always in his shift and i dont have another way to approach him.Patient and time are just not enough sometimes.
    31.03.2020
  • Gayet guzeldı sadece aşk hayatı belkı daha detaylı olabılırdı tekrar baktırcam kredısıne gore gercekten guzel ve nokta atışları vardı bence
    28.03.2020
  • Kesinlikle bir kez olsun dinlemeniz gereken biri sonra yine gelirsiniz zaten benim :) güzel haberlerim oldukça gelmeye devam edicem 5 puan az kalır 💫⭐️
    16.03.2020
  • Gayet açıklayıcı ,net ve samimi bir yorumdu.Emeğinize sağlık,teşekkür ederim.
    02.03.2020
  • Not accurate
    27.02.2020
  • thank u
    26.02.2020
  • Amazing
    10.02.2020
  • Thank you
    03.02.2020
  • teşekkür ederim çok tatlisiniz. Bu saatte danışabilecegim hisleri kuvvetli ve yol gösterici açık sözlü oldugunuz için iyi ki varsiniz
    31.12.2019
  • Teşekkür ederim 💜
    30.12.2019
  • öncelikli mutlu sağlıklı yeni yıllar gerçekten detaylı akıcı ve gerçekçi olmuş harika bir yorum emeğinize sağlık
    29.12.2019
  • çok klasik ve kötü
    15.12.2019
  • Teşekkür ederim :)
    09.12.2019
  • Onu o kadar iyi anlattın ki:) Objektif yorumun için teşekkürler. Akışa bıraktım, yaşayıp göreceğiz. Yine gelicem gibi görünüyor. Gelişmelerden haberdar ederim:)
    05.12.2019
  • Excellent!!! Thank you:)
    26.11.2019
  • Harika bir faldı çok memnun kaldım 🙏🏻❤️ çok teşekkür ederim kolay gelsin...
    25.11.2019
  • O kadar içten, kalpten gördüklerini paylasiyosun ki evren adina bunun icin sana gonulden teşekkür ederim. Sesine yansiyan cok iyi kalbinle, iyi ki varsın. Sevgi ve destegin icin sukranlarimla :)
    22.11.2019
  • Ne eski sevgilisi ??? Ne büyüsü ???? eski sevgilim aklımda olsa sorumu oyle sorardım genel acılım dunyanın bir cok yerinde tarot okuttum gayet normal bir soru???? Takıntılı ve cinayetle biticek ilişiki mi eski sevgilimle????? eski sevgilim evli mutlu cocuklu ??? Nasıl bir sallama.Lütfen bu işi bırak 🙏
    15.11.2019
  • Çok çok teşekkür ederim :) tüm tavsiyelerin için
    13.11.2019
  • Teşekkür ediyorum
    01.11.2019
  • Gerçek istiyorum dedim evet bu anlamda teşekkür ederim. Pembe tablo yada terapistlik için burada değilim. Net nokta atışı Bi yorum. Gerçekkeri duymak isteyenlere sizi gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Lakin sadece çok kısa ve detauaız bir yorum çünkü bu sitede çok fak baktırdım daha detay ve gelecek öngörüleri olmalıydı. Gelecek öngörüsü tek bir tane bile yok maalesef. Yine de teşekkürler
    01.11.2019
  • İnanılmaz beğendim. Resmen gözümü açtı diyebilirim
    31.10.2019
  • tesekkur ediyorum yorumun icin..soylediklerinin hepsi dogru..konuyu tam olarak uzah edebilmem icin konusmam lazim..lakin bir soruya bu kadar isabet..cok basarili buldum seni..tesekkurler..bu baktirdigim 100 lerce faldan biri...tebrik ediyorum..etkilendim...yuregine saglik..tekrar grsmek uzere..sevgiler...
    12.10.2019
  • Agzina saglik objektif yorumun icin!
    12.10.2019
  • ne kadar güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim
    08.10.2019
  • Ahhh ahhh çok ama çok teşekkür ederim 🙏🏻✨ hislerinize sağlık ....
    01.10.2019
  • Çok güzel yorumlayan bir yorumcu Kesinlikle çok başarılı
    29.09.2019
  • Yorumunu çok beğendim Çok doğru tespitleri ile karşılaştım Yalın olmasınıda sevdim
    28.09.2019
  • Mukemmel, sizi cok seviyorum
    28.09.2019
  • Çok net, cok basarili?? yürekten teşekkür ederim??
    05.09.2019
  • Teşekkürler çok iyi geldi
    04.09.2019
  • Mutlaka bi kez fal baktırın.Şuana kadar bu sitede hemen hemen herkese fal baktırdım.Şuan içinde yaşadıklarımı ve bu sevme inadı ile devam edersem hayatımın nasıl kötü olacağını bir vurguladı sanki kendime geldim.Teşekkürler.fal dediğin böle olmalı bence pembe bi tablo gibi değilde olumsuzları da söylemeli herkes teşekkürler.
    04.09.2019
  • guzel ve icten bir yorumdu tavsiye ederim
    04.08.2019
  • Tesekkurler
    02.08.2019
  • Harika bir analiz!! O kadar etkilendim ki... gerçekten şu anki duygularımı anlatmam mümkün değil!!!
    27.07.2019
  • Teşekkür ederim
    19.07.2019
  • Çok teşekkürler:) umarım anlattığın gibi olur her şey.
    10.07.2019
  • Insaallah Amin...!! Yüregeni saglik cok tesekkür ediyorum
    04.07.2019
  • Sen ne tatlı bir insansın Gözde !! Yorumlarına < berbat > yazarak tek yıldız verenler seni gerçekten anlamıyorlar çok belli !! Sevdim seni ben :) İyi bir yorumcusun. Öptüm seni tatlı insan :)
    16.06.2019
  • Gelicekden deilde, psikoloji konustu. Benim geliceyi soylememe ihtiyacim vardi. Tesekkurler
    15.06.2019
  • Thank you so much. This really resonated with me. Good wishes to you.
    01.06.2019
  • Begendim :-). Cok tesekkurler ?
    27.05.2019
  • Mükemmel. Çok teşekkür ederim
    27.05.2019
  • Bence de artik unutmam gerek demekki. Bu insan zaten sevse , ayri duramaz ki insan nasil dayanir sevse. Demek hicbir sey yok artik. Peki eninde sonunda beni kaybettigi icin pisman olup donecek mi? En azindan bunu gormek istiyorum. Hakrtmedigim seyler yasadim gercejten. Pat diye zirveden dibe atti beni. Ozlicek benim gibisini cidden bulamayip donecek ama muhtemelen benim askim da sevgim de biticek. O kadar uzuldum ki artik gercekten yoluma devam edip bana boyle degersiz hissettiren birini sevmek istemiyorum
    27.05.2019
  • Cok guzel
    26.05.2019
  • Gozdemmm tatlimmm seni cok seviyorum
    26.05.2019
  • She read my whole situation without me even telling her that much about myself ? and my past! I highly recommend her to my friends!
    26.05.2019
  • Süper
    24.05.2019
  • Tek kelimeyle muazzam... Bana öyle yoldaş olduki ve ilk kez baktırdığım halde takır takır her seyi söyledi uzun uzun anlattı , özenle baktı sanki yanıbaşımdaydı..Var olsun sağolsun?????
    20.05.2019
  • Tesekkurler.
    19.05.2019
  • Kocamin is hayati kizimin 0kulu 2019 nasil gececek
    19.05.2019

Rüya Yorumu




Başarı %92 Kredi 1000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 31 dakikada yorum yapıyor.
09/12/2017 tarihinden beri 137 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Sizi tanımıyorum ama seviyorum, teşekkürler.
    24.09.2020
  • Teşekkür ederim Gözde hm. Bana çok iyi geliyorsunuz. Allah’ta sizin hakkınızda her daim hayırlı ve güzel olanı nasip etsin.
    12.07.2020
  • Bana ilk rüya yorumunuz o kadar üzmüştü ki beni. Ancak o yorumda bana önerdiğiniz tavsiyeyi yapmadığıma sonradan çok pişmanlık duymuştum. Alışılmışın dışında yorumluyorsunuz ve bence oldukça doğru. Teşekkür ederim.
    17.05.2020
  • Thank you very much! Great reading and reassuring
    07.05.2020
  • Harikasınız
    08.04.2020
  • farklı bir bakış açısı ile yorumladı çok beğendim teşekkür ederim
    04.04.2020
  • Yazıda onu düşünüp önüme bakmadığımı demek istemişsin yalnız ben onu hiç düşünmediğim bir zamanda gördüm ki düşünmüyorum da çünkü hayatıma bir yön verdim.
    27.11.2019
  • Güzel yazmışsınız beğendim teşekkürler.
    22.11.2019
  • Çok teşekkür ederim :) siz ne kadar tatlı bir insansınız. Çok kibarsınız, uzun uzun sanki 10 senelik dost yakınlığında benimle ilgilenmeniz yorumlamanız çok güzeldi. Tespitlerinizin hepsi inanın doğru. Tavsiyelerinizi ise syrıca dinleyeceğim. Kalp söz dinlemez ama ben sizi dinleyeceğim. Kedinizi de öpüyorum arada gelip miyavlayınca gülümsetti beni :) artık çok sık görüşelim inşallah. Diğer fal türlerinde özellikle. Çok memnun kaldığım bir yorum oldu. 18 dakikanızı helal edin. Görüşmek üzere Gözde :)
    02.11.2019
  • yorumunuzu begeniyorum farkli yorumluyorsunuz sadece icinizden okuyup öyle yorum yapmanız daha guzel olur
    04.10.2019
  • Gözde hanım çok teşekkür ederm gerçekten çok tatlısınız sizi dinlerken çok büyük bir keyif aldım. Çok detaylı ve açıklayıcı anlattınız. Bu arada kağıda ne yazdığımı gerçekten hiç hatırlamıyorum. Ve içecek kolaydı diye hatırlıyorum. Verdiğiniz tavsiyeler uymaya çalışacağım benden size tabi ki de 5 yıldız :) Yekrat sağolun. Sevgiler.
    02.10.2019
  • güzel yorumluyorsun benimde içimden geçen ama detaylandiramadigim düşünceler i yorumlamışsın
    05.09.2019
  • Sizler olmazsanız napacagiz valla çok güzel yorumladiniz sagolun
    15.07.2019
  • Rüyamı bu kadar detaylı ve özenli yorumladığınız için teşekkür ederim:) dinlerken keşke daha detaylı anlatsaydım diye düşündüm. bu rüyayı yaklaşık bir hafta önce gördüm ve biraz kafayı taktım. Çünkü çok ilginç geldi. Sabah saatleri uyanmadan hemen önce gördüm. Uyandığımda saat 11 civarıyıdı. Uzun süredir kafamı meşgul eden ve yapması zor bir kararla ilgili bunu yapabilecek miyim diye sordum aslında. Falcı konuyla ilgili hiçbir yorum yapmadı. Anlattığım gibi sadece elime baktı ve aslında binlerce yıl demedi bana spesifik bir tarih söyledi. Çook eski binlerce yıl önceye ait bir tarih ama malesef o tarihi hatırlamıyorum. O kısım bana da garip geldi neden doğmadan önce demedi de özel bir tarih verdi. Burdan bakınca dediğiniz şey mantıklı geliyor. Ben reenkarnasyona inanmıyorum ama ona işaret etmesi de yüksek bir olasılık. Rüyada ne hissettiğin önemlidir derler. Kız kardeşler birbirine şaşırarak baktılar ve kaderimle ilgili ilginç birşey görmüşler gibi hissettim. Gülmelerini de bir rahatlama olarak hissettim. Yani sen bir şeyleri takıyosun ama zaten ne olacağı belli, yaşadıkça göreceksin gibi bir mesaj aldım kendimce. Yorumunuz çok mantıklı geldi ve beni hiç rahatsız etmedi. Tekrar ilginç bir rüya görürsem yine size baktırmak isterim. Teşekkürler:)
    09.07.2019
  • Çok alakasızca sallamalar
    19.02.2019
  • Saolun
    09.02.2019
  • Teşekkürler
    09.02.2019
  • Berbat. Soru hakkımı bile kullanmak istemedim
    01.01.2019
  • Gözde tarotta görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Eline emeğine sağlık... Sadece sürekli aynı konular üzerinde durman beni biraz tereddüte düşürdü o kadar. Teşekkür ederim görüşmek üzere...
    31.12.2018
  • Canım Gözdem arada sırada ihmal etsem de onu bana hiç alınmaz hep kucak açar. Hiçbir zaman puandı yorumdu kaygısı olmadı. Kendine güveni tam en çok da bu yanını seviyorum. Bir kötü tarafı var: o da başkalarının dertlerini kendine dert edinmesi. Ortak özelliğimiz:) Rüyamdaki mesaja benim kadar sevinen bir Gözde’yi bulmak zor:)
    27.12.2018
  • Harika
    18.12.2018
  • Thank you really she said right
    08.12.2018
  • Harika
    07.11.2018
  • Çok güzel teşekkürler
    23.10.2018
  • Iyi biraz yüzeysel ama rüya yorumu için normal
    18.10.2018
  • tesekkurler
    17.10.2018
  • Teşekkürler
    17.10.2018
  • Çok iyi
    17.10.2018
  • tesekkur ediyorum ,falimi begendim
    17.10.2018
  • Teşekkür ederim bi dahakine inşallah Gözde hanim
    07.10.2018
  • Tskler
    07.10.2018
  • Güzeldi ama bıraz kısa buldum
    06.05.2018
  • Tesekkur ederım
    05.05.2018
  • Güzeldi
    05.05.2018
  • Iyi
    08.04.2018
  • Bir bok biliyorsa ben eşşeğim ben ondan daha güzel bakıyorum yazık oldu
    03.04.2018
  • Ben tarota gelırımde çok puan ta gelemıyomkı 49 olsa neyse tskler fal icin
    02.04.2018
  • Guzel
    24.03.2018
  • Güzel
    24.03.2018
  • Guzel
    03.03.2018
  • Ehh
    01.03.2018
  • Iyi
    01.03.2018
  • Yok
    19.02.2018
  • Guzel
    09.02.2018

Katina Aşk Falı




Başarı %93 Kredi 1000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 51 dakikada yorum yapıyor.
09/12/2017 tarihinden beri 728 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Gözde her daim olumlu olumsuz bütün yorumlarıyla sizii aydınlatır dürüst bir yorumcu ne görünürse onu söyler
    09.08.2020
  • awesome
    29.07.2020
  • Teşekkürler...
    21.07.2020
  • Olmadı kartları tam yorumlamanızı beklerdim...benim için önmli olan oydu..
    30.06.2020
  • Çook tatlısın gözde... ağzına ve yüreğine sağlık 🙏
    28.06.2020
  • cok net bir yorumdu ağzınıza sağlık ❤
    24.06.2020
  • Bravo.Okudunuz resmen herseyi
    23.06.2020
  • Thanks gisdne!!! Brst wishes!! 🙃❤️❤️
    17.06.2020
  • gerçekten dinlerken şok oldum.tebrik ederim bu kadar nokta atışı olur.
    31.05.2020
  • 11 ay yazmıştım 11 yıl diye yorumlandı.
    26.05.2020
  • Teşekkür ediyorum biraz kısa olsada emeğinize yüreğinize sağlık. Olumlu öngörülerinizi tez zamanda hayırlıca Daha iyisini yaşarım umarım. Olumsuz öngörülerinizi yaşamam İnşallah . Kendinize iyi bakın. İyi Akşamlar
    26.05.2020
  • çok teşekkürler
    26.05.2020
  • Çok teşekkür ederim ağzınıza ve emeğinize sağlık
    26.05.2020
  • Teshekkur ederim,guzel yorumunuz icin. Sesiniz cok pozitiv.
    18.05.2020
  • Her seferinde mükemmel yorumluyorsun😍😍her kelimesi dogru😍😍😍teşekkürler❤️
    17.05.2020
  • Net ve açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim. Falı dinlerken biraz gerildim açıkçası ama hep güllük gülistanlık dinleyecekte değiliz. Birde ne yazık ki uygulamada seçtiğimiz kartları yorum gelince göremiyoruz ve sizler kadar konuya hakim de değiliz o yüzden kartların anlamları ve falımıza göre ne işaret ettiğinin üstüne biraz daha değinirseniz çok daha güzel olabilir. tabiki karar size kalmış benimkisi ufak bir tavsiye sadece. Sağlıcakla kalın :)
    14.05.2020
  • Cook cook coook tesekkur ederim. Muhtesem ongoruler! Agziniza saglik
    13.05.2020
  • Hep en iyisi hep
    12.05.2020
  • Çok teşekkür ederim çok güzel uzun açıklayıcı bir yorumdu
    08.05.2020
  • nasıl güzel bir yorum. ne güzel anlatım. teşekkür ederim. olumsuz söyleminizin izahı bile çok mantıklı. tavsiye ederm.💖💖
    25.04.2020
  • Terrlble. Poor English and for the amount i expected alot more. I will not recconed thos service. Absolutley terrible.wished i had not wasted my hard earned money
    21.04.2020
  • Thanx
    19.04.2020
  • Sen bir harikasın😍😍güzel yorumların için teşekkürler♥️
    19.04.2020
  • Olumsuz söylemlerine asla kızmadım ;zaten pembe tablo olmamalı umut icin değil gercek hissedilenleri duymak icin geliyoruz :) ama zaten kısacık zamanımız var ( 10 dk yı gecmemeyi tercih etmissin ) keske katina tarihi anlatmak ve aynı cümleleri tekrarlamak yerine sormadıgım ama senin hissettiğin seylere de yönelseydin . Genel anlamda begendim ama verdiğin termin cok uzun .. güncel durumla ilgili hic bir ayrıntı ve nokta atısı yok. Genel olarak tavsiye + kart anlamı vardı falda .Ancak ; Tavsiyene uyup adım atmıycam 👌🏼
    15.04.2020
  • Teşekkür ederim
    13.04.2020
  • Bu sitede dedikleri çıkan reslit tek yorumcu diyebilirim gözde hanımı tek geçerim mutlaka yorum alınız
    13.04.2020
  • Gözde hanımın yorum mutlaka alın o kadar çok nokta atışı ve geleceğe yönelik öngörüleri çıkar boşa umut vermez olumlu ve olumsuz her şeyi söyler tarzı çok iyi bir insan bu sitede tek fal baktırdığım boşa ümit verditmyen bilinçli zeki bir insan şahsı iyi var 🥰
    13.04.2020
  • Çok teşekkürler ❤️🙏🏻
    07.04.2020
  • ❤️❤️🥰🥰
    02.04.2020
  • Teşekkür ederim gerçekçi yaklaşamınız için :))
    24.03.2020
  • Her zamanki gibi pembe tablolar değil gerçek önsezileri ve net cümleleri ile müthiş yorum sevgiler
    16.03.2020
  • Olumlu ve olumsuz yapabilen tek yorumcu gerçekçi ve nokta atışı bir yorumcu mutlaka deneyin bu Arad a gözde hanım inş bana dedikleriniz çıkar teşekkür ederim
    15.03.2020
  • Yorumunuz harikaydı. Teşekkür ederim...
    09.03.2020
  • Nokta atışı yapan gerçekçi olumlu olumsuz yorum yapan mutlaka alın çünkü gerçekten iyi
    25.02.2020
  • Çok tesekkur ederim samimi içten detaylı güzel yorumları için
    25.02.2020
  • Evet hamileyim zaten gözde hanım :)
    23.02.2020
  • :(
    01.02.2020
  • Gözde hanım harıkasınız teşekkür ederim evrene bırakacağım.
    31.01.2020
  • Açık ve dürüst olduğunuz için çok teşekkür ederim her kelimesi ile nokta atışı dediğini tarihleri bekleyeceğim ve sabredeceğim sevgiler çok öpüyorum 😘😍
    27.01.2020
  • Insallahhhhh❤️❤️❤️❤️
    26.01.2020
  • Cok tsk ederim ❤️❤️❤️❤️
    20.01.2020
  • Agzina saglik
    06.01.2020
  • Teşekkür ederim samimi yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için
    15.11.2019
  • Öncelikle yorumun için teşekkürler. Yorumcuya baskı yaptığımı söylemişsin fakat şunu unutmuşsun bu uygulamada fal baktıran herkesn içinde bir umut bir yarım kalmışlık var. Bir nebze olsun avuntu için buraya geliyor çoğu insan. Ve seninle muhabbet etmeye gelmiyorlar. Tutumunu beğenmedim. Kimse senin pembe tablo çizip yalan söylemeni beklemiyor elbette. Neyse yine de canın saolsun
    10.11.2019
  • Çok Tşk ederim , dürüst ve güvenilir buldum sizi
    09.11.2019
  • Soyledigin gibi cok keyif aldim we mutlu oldum sanirim enerjilerimiz tutuyo bana hic bi zmn negatif yorum yapmadin we soylediklerini yasadim kalbimden gecen bu yorumununda gerceklesmesi cok tesekkur ederim agzina we yuregine saglik ...
    25.10.2019
  • Ayyy çoook teşekkür ederim nasıl mutlu oldum var ya ❤️🙏🏻✨ çok memnun kaldımmm
    11.10.2019
  • Çok teşekkürler 🙏🏻✨
    01.10.2019
  • Çok kötüydü
    06.09.2019
  • Harika harika harika harika harika çok çok güzel bir fal.
    19.08.2019
  • Berbatttttttttt
    05.08.2019
  • Don’t feel like this resonated with me, she has said the complete opposite of what any other reader has ever told me and I don’t think so many others could be so wrong. Also, he did come back already and initiates conversation with me every single day.
    04.08.2019
  • Ağzına sağlık :) mükemmel
    29.07.2019
  • Dusuncelerime uygun bi yorum bekliyodum tam tersi olunca cokta sasirdim acikcasi.. hayirlisi dielim tesekkurler...
    28.07.2019
  • Thank you for such a nice reading :) I hope it comes true (soon)! :)
    16.07.2019
  • Thank you :)
    02.07.2019
  • Canimin içi çok sağol gözdem valla sen bitanesin gerçekçi yaklasimina bayılıyorum dediğin gibi yasayip görelim unutup unutmama kismina o zaman karar veririz cok öpüyorum
    01.07.2019
  • Beğenemedim
    28.06.2019
  • Çok iyiydi herzaman ki gibi:)
    28.06.2019
  • Sevimli kız çocuğu seni :) Farklı bir tarzın var.
    21.06.2019
  • Muhteşemsin beni ve onu okudun resmen inşallah zaten hikayesine bakmıyorum gerek duymuyorum sakinim bir ipte iki cambaz olduk onunla hayırlısı
    20.06.2019
  • Size niye kızıyım, işinizi iyi yapıyorsunuz:) çok sağolun harikaydı gene
    15.06.2019
  • Godze is such a lovely reader. Helpful and kind, with enough details to know she is not just giving generic reading. Try her reading!
    15.06.2019
  • Güzel :) Çok samimi, sevimli bir ses ve güzel, net bir yorum. Çok iyi.
    14.06.2019
  • Muhteşemsin Gözde nokta atışı yaptın üzerine yok senin 1000 puan veriyorum sana
    13.06.2019
  • Muhteşem
    11.06.2019
  • Thank you so much for helpful reading
    11.06.2019
  • Çok iiydi çok detaylı çok saol :)
    10.06.2019
  • Harıka bır fal
    07.06.2019
  • Açıkcası biraz kafam karıştı. Elimden geleni yapmaya çalışırım. Mantık olarak evet sizinle aynı fikirdeyim ama öyle kolay kolay kopacak bir durum olmuyor maalesef. Eğer dediğiniz gibi 2 erkek neden ise bilemiyorum nedendir. Sizce konuşmalımıyım teyzemle ?
    07.06.2019
  • Cok gercekci ve yol gosterici bir faldi :)
    06.06.2019
  • :D yani bunu gorup nasil benmle iletisime gecersin bilmiyorum ama ne kadar beklicem onu soyleseydin bari ama ben 15 gunu baz aliyorum yine :D agzina saglik bayildim
    02.06.2019
  • Ben simdiye kadar cok fal bakdirdim burda hic biri bu kadar net bu kadar guzel bakmadi. Falim diyemem cok olumluydu hayir . Ama nasil insani guclendirerek anlatiyo, ben bu sozu hic bir yorumcuya yazmadim ama simdi yaziyorum enerjisine , konusmasina hayranim hakkaten mutlaka donucem??
    02.06.2019
  • BAYILDIMMMMMM BAAAAA YILLL DIMMMMMMM :D
    30.05.2019
  • Thank you for a lovely reading!!!
    24.05.2019
  • Teşekkür ederim ağzına sağlık
    20.05.2019
  • Recommend
    19.05.2019
  • Güzeldi
    18.05.2019
  • Cok güzeldi teşekkürler
    16.05.2019
  • Mükemmel deneyin
    14.05.2019
  • Super
    12.05.2019
  • fal yorumunuz için teşekkür ederim?
    11.05.2019
  • Çok iyi
    10.05.2019
  • Guzel
    10.05.2019
  • Teskkur ederim içten yorumladin?
    09.05.2019
  • Thanks you
    09.05.2019
  • Gayet güzel, fakat biraz kısa :)
    08.05.2019
  • Garip yorum !kelimelerim ve resim yon vermemeli yoruma.biraz kart acilimi bilen biriolarak diyebilirim.his hic yok ongoru sadece alyans ve attartta@
    08.05.2019
  • Teşekkürler⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    07.05.2019
  • hayranım sana yaahu
    05.05.2019
  • Cok iyiydi ya ilk fala göre beklentimin üstünde
    04.05.2019
  • Nice reading :)
    04.05.2019
  • Amazing. Everything seemed about right about me and Erika.
    27.04.2019
  • She’s really positive and kind I love her readings
    20.04.2019
  • Genel hatlarıyla güzel ,lakin sürekli söylenenler fark göremedim yinede teşekkür ederim
    18.04.2019
  • She’s really kind and nice readings !
    17.04.2019
  • Tesekkurler
    16.04.2019
  • Güzel bi yorumdu
    13.04.2019
  • Geçmişle ilgili nokta atışları yaptı ama diğer söylediklerinin çıkıp çıkmayacağını elbette zaman gösterecek. Genel olarak ben memnun kaldım. Başarılıydı
    11.04.2019
  • güzeldi
    11.04.2019

İskambil Falı




Başarı %96 Kredi 1000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 38 dakikada yorum yapıyor.
09/12/2017 tarihinden beri 120 iskambil baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank you so much for the wonderful and detailed reading much appreciated ❤❤❤
    03.10.2020
  • Çok teşekkür ederim güzel ve içten yorumunuz için 😊
    12.09.2020
  • Thank you :)
    02.08.2020
  • emeginiz icin tesekkurler guzel bir anlatimdi
    05.07.2020
  • İyrenççççççççççç
    01.07.2020
  • Sesiniz yorumunuz Kadar çok güzel teşekkür ederim😇
    23.06.2020
  • tesekkur ederim. cok rahatladim🤗
    23.06.2020
  • Çok teşekkür ederim
    19.06.2020
  • Teşekürler 🙏👍🌹
    14.06.2020
  • Gerçekten teşekkür ederim güzel yorumlarınız için ağzınıza yüreğinize sağlık
    06.06.2020
  • eh
    25.04.2020
  • ilk defa baktırdım ve memnun kaldım teşekkür ederim:)
    01.04.2020
  • Guzel 😇👍🏻 Maddiyyatla ilgili cok dogru soylediniz. nokta atislari hatta. Gecmisindeki sikintilari falan 👍🏻 Paraya onem verme sebebi de siz de dediginiz gibi iyi aile kurmak icin iyi para gerektigini dusunuyor. O yuzden de isine karyerine onem veriyor. Aramizdaki askla ilgili de super. dogru soylediniz 👍🏻👍🏻👍🏻 Hatta hic bir detay vermememe ragmen 👌🏻 Nasil huzur verdiniz 🥰🥰🥰 Pembe tablo cizmemeniz zaten yorumlardan ogrendigim ve sizi secme sebebim ve ayrica tesekkur ederim yine de durust ve gercekci yorumlariniz icin. Tavsiyeleriniz cok degerli ve ben de basarabildigimce yapmaya calisiyorum 😍 Umarim gelecekle ilgili yorumlariniz cikar ve bir gun gelip Gozde ablam, bu cikti, su cikti daha yeni ve guzel gelecekle ilgili yorumlarinizi alirim 🥰🥰🥰 opuyorum cok ❤️ Saglikla, huzurla, askla kalin 😘
    01.04.2020
  • Thank you dear!❤️😊
    30.03.2020
  • cok tesekkür ederim. harika bir yorumdu. umarim hersey soylediginiz gibi olur
    13.03.2020
  • Very accurate, thank you, i hope the best🙏🏼❤️
    13.03.2020
  • Size daha önce düşük puan verdiğimi unutmuşum, böyle bişi yaptığım için üzgünüm. Bu sefer bunu beş yıldızla telafi ediyor, inşallah herşey dediğiniz gibi hakkımda hayırlısı olur diyerek yorum ve emeğiniz için tşk ediyorum..
    07.02.2020
  • 👍🏼👏👏🙏❤️
    14.01.2020
  • Çok güzel bir yorum çok teşekkürler emeğine yüreğine sağlık harikasınız süpersiniz inşallah dediklerinz hayırlısıyla olur
    06.01.2020
  • Umarım dediklerin en yakında çıkar. Teşekkürler...
    24.11.2019
  • Bu sitede ilk kez siz eski ilişkimi bildiniz ve bu konuda yerinde yorum yaptınız Gözde hanım çok teşekkür ederim. Resmen şok oldum.. Diğer bütün durum yorumlamalarınızda çok doğruydu umarım ön görülerinizde gerçekleşir Allahın izni ile bende sizi öpüyorum sevgiler
    28.10.2019
  • çok çok güzeldi teşekkür ederim yine geleceğim 💛
    30.09.2019
  • Ben cok uzun yapamadım.daha once cok cıddı ıliskı ve evlılık teklıf etmıs onu unutsmıyor be kız bunu buraktı.adamı dogru goremrdınız orda.sona yakın ıcım rahatladı.adam dıygusal ve hayatın cok acılarını cekmis bırısı.sogası sert hayat ona cok cektırdıfı ıcın.ben yanlıs ınsana takıldıgımı dusunmuyorum.bana donmeye bılır ama adam her kesın taktır ettıgı ıcınde cok ıyı bırisı.hıslerım hoc yanıltmaz.ve benı baglayan budur.yoksa benı romantık bır seyle baglamadı.adamı tanısanız belkıde farklo dusunırdunuz tam adsmı dogru goremedınız aska bagımlı bırı o kadından dolayı durum bu.ama unut dediginiz dogrudur ona bir sey diyemem tesekkurler.insan olarak kotu dediniz cok cok iyi biri icim rahatladi cunku fal dogru degil. Aska aeyler anlattiniz
    28.09.2019
  • Dünyam değişti, teşekkür ediyorum. Mukkkkeemmmeldi. ❤
    23.09.2019
  • Pozitif yaklaşımın ve verdiğin huzur için teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim.
    09.09.2019
  • Thank u so much i will take ur advices i loved ur reading ❤️
    25.08.2019
  • Çok güzel
    20.08.2019
  • ?
    19.08.2019
  • teşekkür ederim
    19.08.2019
  • Yıne gelecegim tesekkurler
    18.07.2019
  • İnanılmaz bir yorumcu yüreğine sağlık güzel gelişmelerle tekrar gelicem denemelisiniz çok memnun kaldım hislerini konuşturmuş çok beğendim :-)
    17.07.2019
  • Burada baktırdığım en kötü fal.yazık
    17.07.2019
  • Süper. Çok teşekkürler.
    17.07.2019
  • Gözde abla harikasın bahsettiğim erkek senin daha önce yorumda koç burcu erkek hayatına girecek dediğin kişi aslında ama kelime sınırlı olduğu için onu yazamadım. Bu gün bu yüzden sana geldim iyi ki de gelmişim her seferinde o kadar iyi geliyorsun ki... Ek kartların için ayrıca teşekkür ederim. Bu erkekle bir ilişkiye başlama konusunda çoğu kişi uyardı seni pat dşye ortada bırakır flörtlükten ötesine gidemezsin diye ve bende biraz bunu hissettim aslında bu konuda senden cevap almayı çok istiyorum abla... Bu soru cevap kısmının kalkması hiç iyi olmadı :( bu konuda cevap verme imkanının olursa çok memnun olurum. Güzel emeğin ve güzel yüreğin için teşekkür ederim. En İçten sevgilerimi gönderiyorum sana...
    15.07.2019
  • Tşkler
    15.07.2019
  • Acı da olsa gerçekleri duymak güzel sagol.
    15.07.2019
  • ♥️♥️♥️
    15.07.2019
  • Tsk ederim sevgiler ağzına sağlık gözde hanım ?
    14.07.2019
  • Teşekkürler
    14.07.2019
  • yorumun çok samimiydi, ilkti ama son olmayacak ?
    13.07.2019
  • Tesekkur ederim
    13.07.2019
  • Çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz verdiğiniz tarihi bekleyeceğim umarım güzel şeyler yaşarız❤️??
    13.07.2019
  • Çok çok teşekkür ederim 3 hafta sonra dediniz ve bekliyorum umarım dediğiniz gibi olur ❤️
    13.07.2019
  • Çok teşekkür ederim yorumunuz çok güzel ve isabetli benim endişelerim vardı sağlık ve iş konusunda içim biraz ferahladı sayenizde
    13.07.2019
  • Cok iyiydi tesekkurler
    12.07.2019
  • thank u
    12.07.2019
  • Gerçekten elim ayağım titredi gerçekten bazı durumları bildi pes diyorum 5 yıldız az♥️♥️♥️♥️
    12.07.2019
  • Hisleri güçlü. Çok güzeldi . Baktırmanızı tavsiye ederim
    11.07.2019
  • Mükemmel bakmışsın emeğine sağlık çok beğendim güzel haberlerle inşallah tekrar görüşürüz sevgilerimle ❣️
    11.07.2019
  • Teşekkür ederim
    10.07.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.