Yorumcu Hakkında
Gözde Evcin Tarot Falı, Rüya Yorumu yorumcusu
Gözde Evcin
Her akşam saat 21:00-23:00 arasında sizlerleyim :)
Hakkında
Aslan Burcu
Sırada 0 kişi var
% 91 Puan | 50USD
09/12/2017 tarihinden beri 80 tarot baktı
Ortalama 34 dakikada yorum yapıyor

Yazılı Fal

Sesli Fal

Canlı Chat

Telefonla Fal
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir   
YORUMLAR

Gerçekten pembe tablo cizmiyor. burda çok fal baktirdim Gözde hanım gibisi çok az.Deneyin mutlaka!!!

08.03.2018

Umarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim :)

01.03.2018

Çok teşekkür ederim ama peki eşim ger8 dönecek mi onu yanlış yonlendirelinlerin farkına varacak.mi nezaman dönecek

01.03.2018

Sorularimin cevabını alamadım ve çok kısa bakıldı kısacası vasat

27.02.2018

Detaylı güzel bir yorum

27.02.2018

Haklısınız:)

27.02.2018

Teşekkürler

27.02.2018

Güzel. Ben beğendim...

25.02.2018

Tesekkurler

25.02.2018

Cevap hala yok...

10.02.2018

Teşekkür ederim

04.02.2018

Guzel di:)

06.01.2018

Cok iyiydi tesekkuler

05.01.2018

Teşekkürler

03.01.2018

Güzel

02.01.2018

Yorum için teşekkürler :)

02.01.2018

Özenli ve güzel bir faldı sorularımın cevabını buldum çok teşekkürler

02.01.2018

teşekkür ederim

31.12.2017

tewekkurler)

31.12.2017

3. Kere falan baktırıyor olmam lazım soru bile soramadım o kadar iyiydi yüksek puanlı yorumculardan hiçbir farkı yok teşekkürlerrrr

29.12.2017

İsabetli bir yorumdu, teşekkürler

29.12.2017

Ben beğendim ama biraz kısa olmuş

22.12.2017

Harika süper ötesi

22.12.2017

Çok çok teşekkürler :)

18.12.2017

Cok beyendim

18.12.2017

Siz gerçekten tarotu bilmiyorsunuz. Başımdan 2 evlilik geçmiş öyle diyor.Ben hiç evlenmedim hanfendi.Sorduğum soruların yanıtı da yok. Tamamiyle atmasyon sallamasyon bir yorum. Ne his var ne öngörü. Hiçbirşey bilemedi. Sıfır puan.

17.12.2017

tewekkurler

17.12.2017

Beğendim çok ayrıntı vermese bile diğer yüksek puanlı yorumcularla aynı şeyleri söylemiş tutarlı

13.12.2017

Güzel ve açıklayıcı bir faldı. Mutlaka tavsiye ederim

12.12.2017

Çok detaylı, anlaşılır, net cümleler. Aşk hayatımı çok iyi bildi, umarım dükkanımı açabilirim, yine görüşmek dileği ile <3

11.12.2017
Sırada 0 kişi var
% 89 Puan | 7,5USD
09/12/2017 tarihinden beri 31 rüya yorumladı
Ortalama 26 dakikada yorum yapıyor

Yazılı Fal

Sesli Fal

Canlı Chat

Telefonla Fal
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir   
YORUMLAR

Güzeldi ama bıraz kısa buldum

06.05.2018

Tesekkur ederım

05.05.2018

Güzeldi

05.05.2018

Iyi

08.04.2018

Bir bok biliyorsa ben eşşeğim ben ondan daha güzel bakıyorum yazık oldu

03.04.2018

Ben tarota gelırımde çok puan ta gelemıyomkı 49 olsa neyse tskler fal icin

02.04.2018

Guzel

24.03.2018

Güzel

24.03.2018

Guzel

03.03.2018

Ehh

01.03.2018

Iyi

01.03.2018

Yok

19.02.2018

Guzel

09.02.2018