Deniz Aslan Rüya Yorumu, Katina Aşk Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Deniz Aslan

hayatınızın yelkenlerini doğru yöne çevirecek bir tatlı esinti olmaya geldi

Hakkında

Balık burcunun özelliği gereğince yaşam analizini iyi yaparım. Hayatınızın yelkenlerini doğru yöne çevirmeniz konusunda fal tecrübesiyle sizlere yardımcı olmak için buradayım, fallarınızı bekliyorum...

Rüya Yorumu




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
16/11/2017 tarihinden beri 1 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Katina Aşk Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %79 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 61 dakikada yorum yapıyor.
16/11/2017 tarihinden beri 19 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Evlilik varmi onu ögrenmek istemiştim Ben bayanim
    30.09.2018
  • Başarılı bir yorumcu. Kazancınız bol olsun, gece olduğu için denk gelmiştim fakat bu sitedeki aldığım en iyi faldı. Saygıyla eğiliyorum.
    30.09.2018
  • Keske yazdiklari gercek olsa ancak cok uzak gorunuyor güzel seyler bana.... Gene de mutlu eden bir faldi. Cok tesekkurler tavsiye ederimm
    30.09.2018
  • Bir yıldız veren insanlar tamamen Deniz Ablanın hakkını yiyorlar. Çünkü kendisi gerçekten elinden geldiğince uzun yorumlar yazmış, bazı olumsuz sözleri olsa da bana dürüst davranıp tavsiyelerde bulunmuş. Herkese inat ben hep senin yanındayım, çok teşekkür ederim güzel yorumların dolayı.
    30.09.2018
  • Yaniii
    26.09.2018
  • Burası değerlenir :)
    26.09.2018
  • Arkadaşımın tavsiyesiyle baktırdığım fala harcadığım kredilerim feda olsun. Kötü yorum yazanlar tamamiyle karalama kampanyası yapıyor olsa gerek. Çünkü işini layıkıyla yapıp elinden geleni tüm samimiyetiyle aktarmaya çalışıyor. Ablacım harika bir yorumcusun, duruşunu bozma tekrardan görüşmek üzere.
    26.09.2018
  • Teşekkürler emeğinize sağlık
    26.09.2018
  • Tahmin ettiğimden çok daha fazlasını bulduğum bir yorumcu oldu. Geceme tatlı bir esinti oldu. Emeğinize ve yüreğinize sağlık. Kredim oldukça hiç düşünmeden gelip fal baktıracağım. 5 yıldızı hak ediyorsun canım.
    26.09.2018
  • Harika bir yorumcu, tespitlerini ve tavsiyelerini şaşkınlıkla okudum. Her biri çok doğru ve nokta atışlar içeriyor. Tekrar tekrar geleceğim bir yorumcu herkese tavsiye ediyorum.
    26.09.2018
  • İğrenç ötesi. Sorumun hiç birine yanıt verilmemiş
    04.09.2018
  • Teşekkür ederim sevgiler
    04.09.2018
  • Fena değil daha çok kartin anlamlarını yazmis
    04.09.2018
  • Gayet başarılı bir yorumcu. teşekkür ediyorum.
    06.08.2018

El Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %90 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 19 dakikada yorum yapıyor.
16/11/2017 tarihinden beri 2 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • .
    08.08.2018

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanınan ayrıcalıklardan siz de faydalanmak istiyorsanız aşağıdaki formu kullanarak sitemize kayıt olabilirsiniz.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmamış ve ya şifrenizi unutmuş iseniz, aşağıdaki formu kullanarak mail adresinize bir şifre sıfırlama talebi gönderebilirsiniz.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.