logo

Kelsey Sky  Kahve Falı, Tarot Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Kelsey Sky

Hakkında

Kahve Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
31/10/2017 tarihinden beri 1 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %89 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 21 dakikada yorum yapıyor.
31/10/2017 tarihinden beri 16 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • 5/5 stars for Kelsey yet again she gave me an amazing reading! I definitely recommend Kelsey for your next reading. I will definitely be coming back for another reading! I really love all the details she always provides me with, it gives me so much clarity and hope. God bless
    18.12.2017
  • The profile promises more than the reader !!! The reading was very regular and short.
    08.11.2017
  • Thank u
    06.11.2017
  • Amazing reading
    06.11.2017

Rüya Yorumu




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
31/10/2017 tarihinden beri 3 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Katina Aşk Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
31/10/2017 tarihinden beri 1 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

İskambil Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
31/10/2017 tarihinden beri 1 iskambil baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

El Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %96 Kredi 125
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 79 dakikada yorum yapıyor.
31/10/2017 tarihinden beri 15 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thanks!
    04.01.2018
  • Hi, thanks for the read, for the performance arts, were you able to pick any specifics as far as talents goes? For love are there any details on the person I've yet to meet or any on what's currently happening? Did you see any children in my future? If so, how many? Thanks
    20.11.2017

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 43 dakikada yorum yapıyor.
31/10/2017 tarihinden beri 20 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Amazed at how connected she was!! Thank you for the encouragement, will use her again ️
    17.11.2017
  • Wow she is extremely talented! So sensitive and sympathetic and did a great job answering my question! She also provided me with a lot of detail! Thank you!!! Would definitely recommend her!
    10.11.2017

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.